Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.07.2010 | 07:40
Νατάσσα Στρόβιλα (Tweet @nstrovila)

"Με την οικογένεια του Μητροπάνου μας συνδέει μεγάλη φιλία!"

 Με την οικογένεια του Μητροπάνου μας συνδέει μεγάλη φιλία!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Για τη φιλία της με την οικογένεια Μητροπάνου, την έκθεση εικαστικών κοσμημάτων και γλυπτών που οργάνωσε μαζί με την Βένια Μητροπάνου και τη συνεργασίας τους, μίλησε στο TLIFE η Μαίρη Σαμόλη.

Η συνεργασία της Μαίρης Σαμόλη με την σύζυγο του Δημήτρη Μητροπάνου φαίνεται πως σφραγίστηκε με τη λαμπερή έκθεση κοσμημάτων και γλυπτών που παρουσίασαν οι δυο γυναίκες στη Θεσσαλονίκη. Η έκθεση ονομαζόταν "Shine" και περιλάμβανε εικαστικό κόσμημα και γλυπτό.Η δουλειά αυτή επαναλήφθηκε από την ίδια προσθέτοντας κάποια κομμάτια με άρωμα θάλασσας και καλοκαιριού και μετονομάστηκε σε "ταξίδι στο όνειρο". Το ιδιαίτερο σε αυτήν την έκθεση ήταν πως αντί για πέτρες χρησιμοποίησε ως υλικό το ασήμι, γυαλάκια της θάλασσας και μαργαριτάρια.

Όσον αφορά τη συνεργασία της με τη σύζυγο του Δημήτρη Μητροπάνου, η κα Σαμόλη αναφέρει πως γνωρίζονται από πολύ παλιά όταν εκείνη έκανε τα video clip του. Η Βένια Μητροπάνου βρισκόταν εκείνη την περίοδο στη Minos EMI, είχε γνωριστεί με την Μαίρη Σαμόλη η οποία έκανε την παραγωγή των βίντεο του συζύγου της και από τότε τις συνδέει μια μεγάλη φιλία. Η πρώτη τους άμεση συνεργασία ήταν στην έκθεση που είχε γίνει στη Εκάλη και λεγόταν "Αντιθέσεις", επειδή το κοινό που είχαν τα κοσμήματα τους ήταν πως "δεν έχουν κάτι κοινό".

Τέλος, για το Δημήτρη Μητροπάνο και το πρόβλημα υγείας που είχε πριν λίγες μέρες κατά την παραμονή του στην Αμερική, η Μαίρη Σαμόλη αποκαλύπτει πως επικοινώνησε με την οικογένεια και ξέρει πως είναι καλά. " Ξέρω ότι είναι πολύ καλά. Έχω καιρό να τους δω, αλλά ανταλλάξαμε μηνύματα και ξέρω πως είναι πολύ καλά!", αναφέρει και προσθέτει πως η σύζυγό του είναι λίγο αγχωμένη για την υγεία του, όπως είναι πάντα.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10