Σήμερα η συναυλία των U2 στο ΟΑΚΑ! Το TLIFE θα είναι εκεί!

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη μια και μοναδική συναυλία των U2 στην Αθήνα! Το Στάδιο ΟΑΚΑ θα ανοίξει σήμερα τις πόρτες του για να δεχτεί το ιρλανδικό ροκ συγκρότημα που αναμένεται να ξεσηκώσει το ελληνικό κοινό! To TLIFE θα είναι εκεί και θα σου μεταδώσει τον παλμό της βραδιάς!

Το ξεχωριστό γεγονός που έχει γίνει talk of the town από το προηγούμενο Σεπτέμβρη αναμένετε ως το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του 2010! Οι Ιρλανδοί rockers θα προσγειώσουν το “διαστημόπλοιό” τους για πρώτη φορά στην Αθήνα για να ξεσηκώσουν το Ελληνικό κοινό με μία παραγωγή μεγατόνων!

Η συγκεκριμένη συναυλία, της οποίας η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρο, αναμένεται να κερδίσει ακόμη και το πιο απαιτητικό μουσικόφιλο κοινό και να κλέψει τις εντυπώσεις. Το διάσημο συγκρότημα βρίσκεται ήδη σε περιοδεία που ονομάζεται “360° Tour 2010”.
Οι θρυλικοί U2 ήρθαν στην Ελλάδα για να ανεβάσουν την ένταση στο Σταδιο ΟΑΚΑ, τραγουδώντας τις μεγάλες τους επιτυχίες που είναι παγκοσμίως γνωστές και προσφέροντας ένα μοναδικό show με πολλές εκπλήξεις που θα δούμε επί σκηνής. Special guests της συναυλίας θα είναι οι συμπατριώτες τους Snow Patrol, ένα από τα σημαντικότερα alternative συγκροτήματα της τελευταίας δεκαπενταετίας. Opening act ο Aviv Geffen, ένας από τους πιο λυρικούς και κοινωνικά ευαίσθητους καλλιτέχνες.

Από τη συναυλία των U2 στη Μόσχα στις 25 Αυγούστου 2010!

Μάλιστα, ένα από τα highlights της βραδιάς θα είναι η εξέδρα που έχει ήδη στηθεί στο Στάδιο ΟΑΚΑ. Η μεγάλη καινοτομία της “360° Tour” είναι η στρογγυλή σκηνή που τοποθετείται στο μέσο της αρένας, μια επιβλητική κατασκευή από ατσάλι, πάνω από την οποία κρέμεται μια μεγάλη κυλινδρική οθόνη από LED και επιτρέπει στους θεατές να παρακολουθούν το συγκρότημα από όλες τις γωνίες. Συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός της σκηνής θα αποτελεί μια σύνθεση εντόμου, διαστημόπλοιου και καθεδρικού ναού. Ο frontman των U2 εξηγεί: ”τα μέλη του group θα μοιάζουν σαν να κάθονται στη παλάμη του κοινού”.

Ακόμη, πίσω από το συγκρότημα θα υπάρχει μια γιγαντοοθόνη στην οποία θα παίζουν video από τη δράση της Aung San Suu Kyi (πολιτικού από την Μπούρμα) και του Νοτιοαφρικανού ακτιβιστή Desmond Tutu.
Οι πύλες στο Στάδιο ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 17:30 για το κοινό. Πρώτος θα εμφανιστεί ο Aviv Geffen θα ανέβει στη σκηνή στις 19:15 και οι Snow Patrol στις 20:15. Ενώ, οι U2 θα βρεθούν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν τις μοναδικές επιτυχίες τους στις 21:45.
Πού θα βρεις εισιτήρια για τη συναυλία
Σήμερα, θα βρεις εισιτήρια για τη συναυλία των U2, μόνο από το Box Office που θα βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο. Εισιτήρια υπάρχουν σε περιορισμένο αριθμό για όλες τις κατηγορίες, εκτός από τα Red Zone που έχουν εξαντληθεί.
Δρομολόγια για θεατές
Από τις 12 τα μεσάνυχτα και για μία ώρα τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού θα αναχωρούν από τον σταθμό Ειρήνης κάθε πέντε λεπτά. Τα δρομολόγια της “κόκκινης” γραμμής του μετρό μεταξύ των σταθμών Αττικής και Συντάγματος θα πραγματοποιούνται κάθε 7,5 λεπτά. Ανάλογα με την επιβατική κίνηση θα ενισχυθεί και η “μπλε” γραμμή.
Δημιουργείται έκτακτη λεωφορειακή γραμμή της ΕΘΕΛ με αφετηρία επί της Λεωφόρου Κηφισίας, μεταξύ των οδών Αρτέμιδος και Χωματιανού και Τέρμα στην πλατεία Συντάγματος. Η συχνότητα δρομολογίων θα είναι περίπου κάθε 3 λεπτά.
Αξίζει να αναφέρουμε πως το φανατικό κοινό του συγκροτήματος είναι πολύ ικανοποιημένο από την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας τους, καθώς πριν από λίγο καιρό το ατύχημα που είχε ο τραγουδιστής Μπόνο είχε οδηγησει στην ακύρωση πολλών εμφανίσεών τους. Μαλιστά, πολλές από τις συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί για το 2010 μεταφέρθηκαν τελικά για το 2011.


Ο Bono των U2!

Ποιοι είναι οι U2;
Οι U2 είναι ροκ μουσικό συγκρότημα από το Δουβλίνο, της Ιρλανδίας που έγινε παγκοσμίως γνωστό στα μέσα της δεκαετίας του 1980, ξεχωρίζοντας για τον ήχο τους, την παθιασμένη φωνή του Bono και την υψηλή ποιότητα του ήχου της κιθάρας του Edge.
Το συγκρότημα αποτελούν ο Bono (φωνητικά και κιθάρα), ο David Evans ή The Edge (κιθάρα, πλήκτρα και φωνητικά), ο Adam Clayton (μπάσο) και ο Larry Mullen, Jr. (ντραμς και κρουστά).

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1976 όταν τα μέλη του ήταν έφηβοι με περιορισμένη μουσική κατάρτιση. Ιδρυτής του συγκροτήματος ήταν ο Larry Mullen, Jr.και το αρχικό όνομα του συγκροτήματος ήταν “Feedback”, ενώ ο αρχικός αριθμός των μελών του ήταν οκτώ. Το 1977 μετονομάστηκε, αρχικά σε “The Hype” και στη συνέχεια έλαβε το τελικό του όνομα, “U2”, καθώς και την τελική του σύνθεση.
Μέχρι σήμερα το διάσημο συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει 12 δισκογραφικές δουλειές και έχει κερδίσει 22 βραβεία “Grammy”, ενώ οι συναυλίες τους έχουν πάντα τεράστια επιτυχία!

Read More

And More