Άδωνις Γεωργιάδης – Ευγενία Μανωλίδου: Το νέο ξεκίνημα και η αδυναμία στα αγόρια τους! [pics]

Τα παιδιά τους είναι η μεγάλη τους αδυναμία και η βασική τους προτεραιότητα. Έτσι για τον Άδωνι Γεωργιάδη και την Ευγενία Μανωλίδου, το να έχουν στο πλευρό τους τα αγγελούδια τους σε κάθε νέο ξεκίνημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Έτσι, στις αρχές του μήνα που έγιναν τα εγκαίνια της Ελληνικής Αγωγής σε νέα διεύθυνση, στο κέντρο της Αθήνας, ο 12χρονος Περσέας και ο μόλις τριών χρόνων Αλκαίος έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε ιδρύσει την πρώτη Ελληνική Αγωγή πριν 23 χρόνια και φέτος ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα. Στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου, η οποία εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με την εμφάνισή της και το κόκκινο μίντι φόρεμά της. Ωστόσο, τα φωτογραφικά φλας άστραψαν, όταν το ζευγάρι φωτογραφήθηκε με τα δυο αγόρια του.

Ο Περσέας μάλιστα, που ξεκίνησε φέτος και το γυμνάσιο είδε πολύ θετικά τα νέα τμήματα Ελληνικής Αγωγής και απόλαυσε την ημέρα των εγκαινίων, προσέχοντας ταυτόχρονα και τον μικρό αδελφό του, όσο οι γονείς τους ήταν απασχολημένοι με την εκδήλωση.

“Τα εύσημα για την σημερινή επιτυχία αναμφίβολα αξίζουν περισσότερο από όλους στην σύζυγο μου την Ευγενία Μανωλίδου. Έτρεξε, κουράστηκε, αλλά μας παρουσίασε κάτι αληθινά υπέροχο, τάξεις μέσα στις οποίες θέλεις να κάνεις μάθημα, τάξεις που θα αποτελέσουν πρότυπο για διδασκαλία στην Ελλάδα. Ευχαριστώ Ευγενία” έγραψε στην σελίδα του στο Facebook, ο Άδωνις Γεωργιάδης για την αγαπημένη του σύζυγο, ενώ η χαρά του ήταν μεγάλη που κοντά του βρέθηκαν και τα αγόρια του!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More