Αγαπημένοι καλλιτέχνες υποδέχτηκαν τα Χριστούγεννα ανάβοντας το πιο λαμπερό δέντρο [pics,vid]

Το απόγευμα της Παρασκευής φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Golden Hall και όλοι ήταν καλεσμένοι σε μία ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στο Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους». Το γιορτινό κλίμα ενίσχυσαν οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες που έντυσαν μουσικά την όμορφη γιορτή του εμπορικού κέντρου.

Στις 6 ακριβώς, ο καλλιτεχνικός διευθυντής και ψυχή της βραδιάς, Γιώργος Θεοφάνους ανέβηκε στη σκηνή και προσκάλεσεέναν έναν, τους αγαπημένους καλλιτέχνες: η Μελίνα Ασλανίδου, ο Γιάννης Βαρδής, η Ευρυδίκη, ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο BO, η Demy, οι Going Through, οι Otherview και οι TAG τραγουδούν αφιλοκερδώς για το σκοπό! Μαζί τους, οι Junior Music Stars και τα «ΤΕΡΑΤΑ» του Γιώργου Θεοφάνους.

Σύσσωμοι οι καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Golden Hall με στόχο, φέτος τα Χριστούγεννα, να χαρίσουν 2 καρδιές σε 2 παιδάκια που τις έχουν ανάγκη!

Ο καθένας από τους καλεσμένους σε αυτό το χριστουγεννιάτικο paty μπορούσε να προσφέρει 1 ευρώ κι έτσι το Ίδρυμα «Καρδιές για Όλους», θα συνδράμει τον Καθηγητή Αυξέντιο Καλαγκό, ώστε να χειρουργήσει 2 παιδάκια με συγγενή ή επίκτητη καρδιοπάθεια!

Για τη στήριξη της ανθρωπιστικής δράσης του Ιδρύματος «Καρδιές για Όλους», το Golden Hall θα φιλοξενεί ειδικούς κουμπαράδες μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου!

Δες όλη τη βραδιά σε φωτογραφίες:

Δες και βίντεο από τη βραδιά:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More