Αγγελική Δαλιάνη – Μαρία Κορινθίου: Για φαγητό πριν φύγουν με τις οικογένειές τους για Αμερική!

Για Αμερική έφυγαν αυτές τις μέρες η Μαρία Κορινθίου και η Αγγελική Δαλιάνη με τις οικογένειες τους και ήδη απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές και βόλτες στη Νέα Υόρκη. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, πρόσφατα η Μαρία στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Επιτέλους Σαββατοκύριακο” αυτό το Πάσχα αποφάσισε με τον σύζυγο και την κόρη της Ισμήνη να επισκεφτούν τους συγγενείς της στην Αμερική και έδωσε την ιδέα και στην Αγγελική Δαλιάνη με τον Μάνο Παπαγιάννη και την Λυδία τους να ακολουθήσουν.

Πριν ετοιμάσουν όμως βαλίτσες για Νέα Υόρκη, τα δυο διάσημα κορίτσια διασκέδασαν με όλο το θίασο της παράστασης “Πετάει πετάει” που πρωταγωνιστούν στο “12 Bar Restaurant”. Μαζί τους ήταν φυσικά η Βίκυ Κάβουρα, ο Μάνος Παπαγιάννης, ο Μάνος Ιωάννου, η Σοφία Βογιατζάκη και η Βάσια Παναγοπούλου.

Τα κορίτσια μάλιστα έδειχναν ιδιαίτερα ενθουσιασμένα λίγο πριν το ταξίδι, μιας και ήθελαν πολύ να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, με την Μαρία Κορινθίου βέβαια να ανυπομονεί να συναντήσει την οικογένειά και τους συγγενείς της, που ζουν εκεί.

Read More

And More