Αγγελική Δαλιάνη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης! [vid]

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της, σχεδόν 8 χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης της Λυδίας είναι η Αγγελική Δαλιάνη και λάμπει από χαρά. Η σύζυγος του Μάνου Παπαγιάννη ετοιμάζεται σε λίγους μήνες να του χαρίσει ένα ακόμη παιδί και όπως αποκάλυψε μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης “νιώθει σαν να ζει την κατάσταση της εγκύου για πρώτη φορά”.

Η γνωστή ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά “Μαρία η άσχημη” και πρωταγωνιστεί με τον σύζυγό της στο θέατρο και την παράσταση “Πετάει πετάει”, μόλις γύρισε από τις οικογενειακές διακοπές της στη Νέα Υόρκη βρέθηκε με τον καλό της στο γυναικολόγο και έκανε το υπερηχογράφημα για το μωρό της. Και κάπως έτσι με ένα video στο Instagram, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους και τους θαυμαστές της τα ευχάριστα νέα.

Ο ερχομός του μωρού αναμένεται μάλιστα να φέρει τα πάνω κάτω, όπως αποκάλυψε η Αγγελική Δαλιάνη σε συνέντευξή της στο Πρωινό Ant1 και την Φαίη Σκορδά. “Πολλές φορές ξεχνάω ότι είμαι έγκυος και μου το θυμίζει η κόρη μου. Ευτυχώς όλα πάνε καλά μέχρι στιγμής και συνεχίζω κανονικά ό,τι έκανα, αλλά δε αγχώνομαι γιατί και μόλις έρθει το μωρό θα έχω βοήθεια από την Λυδία μου, που περιμένει το αδελφάκι της”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Αγγελική.

Mommy again!!!! . . . #pregnancy #announcement #mommy #mommylifestyle #itsnotajoke #baby #sohappy #mynewlife #feelingblessed @manospapagiannis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani) στις

“Αρχές Μάρτη μάθαμαι για την εγκυμοσύνη. Ήμουν διστακτική στην αρχή για δεύτερο παιδί, αλλά το ήθελα πολύ. Και η λυδία είχε ζητήσει από τον Άγιο Βασίλη να της φέρει ένα αδελφάκι. Το ήθελε πολύ!”, αποκλαύψε η Αγγελική Δαλιάνη.

Δες το video από την εκπομπή:

Read More

And More