Αγγελική Δαλιάνη: Το άλμπουμ από το ταξίδι στην Αμερική και η ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης! [pics]

Πέρασε το Πάσχα στην Αμερική με τα αγαπημένα της πρόσωπα και τώρα ζει ευτυχισμένες στιγμές περιμένοντας το νέο μέλος της οικογένειας. Ο λόγος για την Αγγελική Δαλιάνη που περιμένει το δεύτερο παιδί της με τον Μάνο Παπαγιάννη και είναι στα καλύτερά της.

Η γνωστή ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και όπως αποκάλυψε και σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Φαίη Σκορδά, όλα είναι πια πολύ ξεχωριστά για εκείνη. Στο πλευρό της φυσικά είναι ο Μάνος Παπαγιάννης (που έχει ενθουσιαστεί με την ιδέα του δεύτερου παιδιού), αλλά και η 8 χρόνων κόρη τους Λυδία (που ήθελε πολύ ένα αδελφάκι).

Πριν αποκαλύψει, όμως, το ευχάριστα νέο, η Αγγελική βρέθηκε με όλη την οικογένεια και με καλούς φίλους στην Αμερική και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το άλμπουμ των διακοπών της. Και μπορεί η ίδια να λέει πως έχει παχύνει λίγο, η αλήθεια όμως είναι πως η κοιλίτσα της δεν φαίνεται πολύ ακόμη και οι φίλοι της δεν σταματούν να της λένε πως η εγκυμοσύνη την έχει ομορφύνει πολύ!

Big #nyc #nycphotography #travelgram #lovetravel #inlovewiththiscity #newyork #usa #wonderfuldestinations #familyvacation @manospapagiannis @mark_milan_shoes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani) στις

Read More

And More