Αγγελική Ηλιάδη: Διπλή γιορτή για τα αγόρια της! [vid]

Διπλή γιορτή και ένα μεγάλο πάρτυ για τα αγόρια της οργάνωσε η Αγγελική Ηλιάδη. Η διάσημη μανούλα μπορεί να έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, όταν πρόκειται όμως για τους δυο μικρούς πρίγκιπές της, τα αφήνει όλα στην άκρη Έτσι, έγινε και χθες που οργάνωσε μεγάλη γιορτή για τα γενέθλια των αγοριών της.

Ο μικρός Βασίλης έγινε πια τριών χρόνων και η γνωστή τραγουδίστρια του ετοίμασε μια τούρτα έκπληξη σε σχήμα αυτοκινήτου. Αντίστοιχη τούρτα έφτιαξε και για τον μεγαλύτερό γιο της. Ο Μπαμπίνος της έκλεισε τα 12 χρόνια του, στις 3 Ιουνίου και ζήτησε να κάνει κοινό πάρτυ με τον βενιαμίν της οικογένειας, στον οποίο και έχει μεγάλη αδυναμία. Έτσι, φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας μαζεύτηκαν στο σπίτι και η γιορτή κράτησε ως αργά το βράδυ.

Highlight της βραδιάς ήταν το σβήσιμο της τούρτας με τα δυο αδελφάκια και την Αγγελική να ακούνε το τραγουδάκι για να σβήσουν τα κεριά τους. Ο Μπαμπίνος μάλιστα, ντρεπόταν πολύ όταν είδε να τραβούν video και προσπάθησε να κρυφτεί, αλλά αφού έσβησε τα δικά του κεράκια, βοήθησε τον μικρό Βασίλη και πήρε μια μεγάλη αγκαλιά τον αδελφό και την μαμά του.

“Αγάπες μου!!! Είστε η ευλογία της ζωής μου!!! Σας λατρεύω”, έγραψε η Αγγελική Ηλιάδη στο Instagram και οι ευχές δεν είχαν τέλος…

Δες το video:

Αγάπες μου!!!ειστε η ευλογία της ζωής μου!!!σας λατρεύω

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi) στις

Read More

And More