Αγγελική Ηλιάδη: Επιστρέφει στη σκληρή προπόνηση με δάσκαλο… τον αδελφό της!

Τέρμα τα ψέματα για την Αγγελική Ηλιάδη. Οι γιορτές πέρασαν και η γνωστή ερμηνεύτρια επιστρέφει δυναμικά στο αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής που της εξασφαλίζει την εντυπωσιακή γράμμωση στο κορμί της. Και φυσικά, δεν κάνει προπόνηση μόνη της, αφού μαζί της είναι και ως δάσκαλός της… ο αδελφός της Κώστας.
Ο γνωστός personal trainer γνωρίζει καλά τις ανάγκες της Αγγελικής, και το πρόγραμμά της. Εκείνος είναι συνέχεια κοντά της στο σπίτι για παιχνίδια και βόλτες με τα ανίψια του και προσπαθεί πάντα να ελέγχει και την Αγγελική στη σωστή διατροφή, αλλά και στις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Και μπορεί να της έχει τρελή αδυναμία, αλλά όταν ξεκινά η προπόνηση είναι πολύ αυστηρός μαζί της!

Η διάσημη τραγουδίστρια πάντως, αν και μανούλα δυο παιδιών, έχει εντυπωσιακές αναλογίες και είναι πολύ χαρούμενη που επιστρέφει στο γυμναστήριο!
“Και ξεκινάμε επιτέλους μετά από πολύ καιρό προπονήσεις, εντατικές, εξαντλητικές, απίθανες. Ας είναι καλά ο Bro θα μας βάλει σε πρόγραμμα¨, έγραψε στο Instagram και ανέβασε αυτήν τη φωτογραφία:

Read More

And More