Αγγελική Ηλιάδη: Έτσι καληνυχτίζει τους γιους της όταν είναι στη δουλειά!

Ακόμη και… εν ώρα εργασίας η Αγγελική Ηλιάδη δεν παραλείπει να πει την απαραίτητη «καληνύχτα» στα παιδιά της! Έτσι και το χθεσινό βράδυ, που φρόντισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις ετοιμασίες στο καμαρίνι πριν ξεκινήσει την εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, για να κάνει βιντεοκλήση με τον μικρότερο γιο της, για να του δώσει ένα «εικονικό» φιλί πριν το βραδυνό ύπνο του!

Στη φωτογραφία που «ανέβασε» στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η επιτυχημένη τραγουδίστρια, και μανούλα δύο αξιολάτρευτων γιων, φαίνεται ο μικρός γιος της Βασίλης, που απέκτησε με τον σύντροφό της Σάββα Γκέντσογλου, να κάνει… σκέρτσα και εκείνη να του «απαντά»: «Όλο κόλπα είσαι αστέρι μου!!!».

Όλο κόλπα είσαι αστέρι μου!!!

A post shared by Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi) on

Μάλιστα, λίγο αργότερα μοιράστηκε με τους fans και ένα βίντεο του μεγαλύτερου γιου της, Μπαμπίνο, τον οποίο απέκτησε με τον αδικοχαμένο Μπάμπη Λαζαρίδη, που φαίνεται να παίζει ντραμς! Η περήφανη μαμά έγραψε για τον γιο της: «My big man..my love…my life».

My big man..my love…my life

A post shared by Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi) on

Τις προηγούμενες ημέρες του Πάσχα, η τραγουδίστρια μοίρασε το χρόνο της ανάμεσα σε Ελλάδα και Αγγλία, αφού πέρασε τις ημέρες των γιορτών με σύσσωμη την οικογένειά της, αλλά κατάφερε να «ξεκλέψει» και κάποιες ημέρες, που αφιέρωσε αποκλειστικά στον Σάββα Γκέντσογλου, με τον οποίο ταξίδεψαν στο Λονδίνο.

Read More

And More