Αγγελική Ηλιάδη: Γιόρτασε τα γενέθλιά της με τους γιους της και καλούς φίλους! Φωτό και βίντεο

Χθες η Αγγελική Ηλιάδη είχε τα γενέθλιά της και μπορεί να μην είχε κοντά της τον αγαπημένο της Σάββα Γκέντσογλου, είχε όμως τους δυο γιους της και αγαπημένους φίλους!

Η σύντροφος του Πάνου Καλίδη, Λεάννα Μάρκογλου δημοσίευσε βίντεο την ώρα που τραγουδούσαν στην Αγγελική το happy birthday. H Αγγελική, έσβησε την τούρτα κρατώντας στην αγκαλιά της το μικρό Βασίλη ενώ έσπευσε να καλέσει δίπλα της και την άλλη της αγάπη, τον Μπαμπίνο της!

Να μας ζησεις γυναικαρα μου…!!!@aggeliki.iliadi #happy #birthday

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Leanna Markoglou (@leanna_markoglou) στις


Φωτογραφία από την τούρτα της που είχε πάνω ένα αρκουδάκι και ένα κεράκι… ερωτηματικό, δημοσίευσε ο καλός της φίλος, δημοσιογράφος Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Η τραγουδίστρια ευχαρίστησε όλους όσους της έστειλαν ευχές με το εξής μήνυμα: Καθε μερα που περνάει…και μια ανάμνηση..ποσο σημαντικό ειναι ολες μας οι αναμνήσεις αργοτερα να εχουν αξία!οχι να ειναι καλές και οχι κακές…αλλα σημαντικές με νόημα και ουσία.στιγμες που μας έδωσαν κατι…που γέμισαν την ψυχή και το μυαλό μας…που μας έκαναν πιο σοφούς…που μας έκαναν καλύτερους ανθρώπους.αναμνησεις που θα μας κάνουν περήφανους…σας το ευχομαι με ολη μου την ψυχή…και ετςι σας λεω ευχαριστω για τις ευχές σας…σας αγαπαω


Read More

And More