Αγγελική Ηλιάδη: Η σέξι εμφάνιση και η ευλογία του πνευματικού της για την πρεμιέρα! [pics]

Η μεγάλη επιστροφή της Αγγελικής Ηλιάδη στη νυχτερινή Αθήνα είναι γεγονός. Η γνωστή τραγουδίστρια έκανε πρεμιέρα με τον Νίκο Μακρόπουλο στο Frangelico και για μια ακόμη φορά έκλεψε τις εντυπώσεις.

Σέξι, κούκλα και ανανεωμένη η όμορφη αγγελική ανέβηκε στο stage με ένα αποκαλυπτικό κορμάκι και ψηλές ανοιχτόχρωμες μπότες και μαγνήτισε τα αντρικά βλέμματα. Βλέπεις η γνωστή τραγουδίστρια, μετά από δυο γέννες και δυο πανέμορφα αγγελούδια (τον Μπαμπίνο και τον Βασίλη της) διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί που θα ζήλευαν πολλές!

Η πρεμιέρα της έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Frangelico. Πλάι στον Νίκο Μακρόπουλο, η Αγγελική έκανε το come back του χειμώνα και ετοίμασε πολλές εκπλήξεις για τους θαυμαστές της…

Λίγο πριν την πρεμιέρα μάλιστα, συναντήθηκε και με τον πνευματικό της και πήρε την ευλογία του. “Η πρεμιέρα έγινε..και ήταν μια μοναδική βραδιά! Αφού πήρα τις δυο πιο όμορφες αγκαλιές της ζωής μου, τις ευχές και την ευλογία του Πατέρα Θωμά… ήρθε και η δική σας θετική ενέργεια. Σας ευχαριστούμε που ήσασταν κοντά μας! Θέλω, όμως, να ευχαριστήσω και τους αγαπημένους μου συνεργάτες που πάντα με φροντίζουν και είναι κοντά μου.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More