Αγγελική Ηλιάδη: Όλη η αλήθεια για τα σενάρια χωρισμού και τη νέα σχέση που της χρέωσαν!

“Υπάρχουν φορές που αποζητώ τη μοναξιά. Θέλω έτσι να απομονώνομαι. Το ζητάω”, αποκάλυψε η Αγγελική Ηλιάδη μιλώντας στον Θέμο Αναστασιάδη και την εκπομπή “Όλα Ξεκόλλα”. Η γνωστή τραγουδίστρια που πριν λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα και κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι “Έλα και Πάρε με”, αποκάλυψε όλα όσα δεν ξέρουμε για εκείνη.

Αναφερόμενη αρχικά στα δημοσιεύματα που την θέλουν κατά καιρούς να χωρίζει με τον Σάββα Γκέντσογλου είπε: “Έχω μπερδευτεί και εγώ: Χώρισα ή δεν χώρισα; Έχουν γραφτεί και χιλιάδες σενάρια!”, και συμπλήρωσε: “Εγώ ξέρω τι γίνεται στο σπιτάκι μου αλλά έχω αλλάξει τον τρόπο που χειρίζομαι όλα αυτά, γιατί προσβάλλομαι. Δεν έχω επιτρέψει να μου χρεώνουν σχέσεις και καταστάσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Γιατί έχω μία οικογένεια και δύο παιδιά πίσω μου! Τα δημοσιεύματα αυτά τα αντιμετωπίζω με τη νομική οδό πια!”.

Ωστόσο, ο σύντροφός της Σάββας Γκέντσογλου διαχειρίζεται διαφορετικά την κατάσταση: “Ο Σάββας είναι μία εντελώς διαφορετική προσωπικότητα. Δεν είναι σε αυτό το κομμάτι. Δεν έχει τον τρόπο τον δικό μου. Δεν έχει τον δικό μου αυθορμητισμό που θα βγω και θα γράψω στη σελίδα μου. Βέβαια τον ενοχλούν πάρα πολλά πράγματα, αλλά δεν τα χειρίζεται όπως εγώ. Το έχω αναλάβει εγώ αυτό το κομμάτι!”.

Την ίδια στιγμή, η σέξι τραγουδίστρια δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχληση της για ένα πρόσφατο δημοσίευμα που την ήθελε να έχει σχέση με έναν άνθρωπο, που όπως τόνισε δεν έχει δει ποτέ στη ζωή της.

“Μου χρεώθηκε μία σχέση με έναν άνθρωπο που δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Δεν με έχει δει ποτέ στη ζωή του ούτε αυτός. Το διέψευσε ο άνθρωπος αυτός”, είπε χαρακτηριστικά.


Read More

And More