Αγγελική Ηλιάδη – Σάββας Γκέντσογλου: Μαζί στο γάμο φίλων τους!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο ιδρυτής της εταιρείας Sports Action Πάνος Γαλαριώτης και η εκλεκτή της καρδιάς του Όλγα Μένιου στα νότια προάστια. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην Παναγιά Φανερωμένη στη Γλυφάδα και έκανε τη δεξίωση του γάμου στη Λίμνη Βουλιαγμένης παρουσία καλών του φίλων.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Σάββας Γκέντσογλου με την Αγγελική Ηλιάδη. Το ζευγάρι μετά τις διακοπές στη Μύκονο βρέθηκε για λίγο στην Αθήνα και στο γάμο του καλού τους φίλου. Οι δυο τους μάλιστα ανέβασαν και φωτογραφίες και video στο Instagram δίνοντας στο ζευγάρι τις ευχές τους και… διαδικτυακά! Με τον Σάββα να εύχεται στην καλή του… “Και στα δικά τους”.

Όσο για το ζευγάρι; Ο γαμπρός δραστηριοποιείται στο χώρο του επαγγελματικού κυρίως ποδοσφαίρου ως διαμεσολαβητής και εκπρόσωπος αθλητικών δικαιωμάτων και δικαιωμάτων εικόνας αθλητών και είναι καλός φίλος του Σάββα, εδώ και χρόνια. Ο έρωτας του με την νύφη Όλγα Μένιου ήταν κεραυνοβόλος και το ζευγάρι που έχει ήδη ένα πανέμορφο αγοράκι, τον μικρό Βασίλη, ανέβηκε τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας και έλαμπε από χαρά!

Read More

And More