Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.10.2015 | 10:03
Νατάσσα Στρόβιλα (Tweet @nstrovila)

Αγγελική Ηλιάδη: Τα τρυφερά λόγια για τον γιο της Βασίλη!

 Αγγελική Ηλιάδη: Τα τρυφερά λόγια για τον γιο της Βασίλη!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο μικρός Βασίλης ήρθε και της άλλαξε τη ζωή. Ο λόγος για την Αγγελική Ηλιάδη που μετά τον γιο της Μπαμπίνο ήρθε ο μικρός της μπόμπιρας -καρπός του έρωτά της με τον Σάββα Γκέντσογλου- για να ολοκληρώσει την ευτυχία της.
 
Το μωράκι της που έκλεισε τον Ιούλη τον ένα χρόνο ζωής είναι η μεγάλη της αδυναμία και δεν το κρύβει... Μάλιστα, η γνωστή τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με το μικρό χεράκι του γιου της και έγραψε λόγια αγάπης για τον μικρό της.
 
“Όνειρα γλυκά θα αφήσω ανοιχτά... όταν φοβηθείς να ψάξεις να με βρεις... μικρο κομμάτι μου ψυχή μου άγγελε μου όταν γελάς... κρύβω το δάκρυ μου... στην τόση δα σου χούφτα ουρανούς κρατάς... και όσο μεγαλώνουν τα φτερά σου... πάρε όλο τον κόσμο αγκαλιά σου... κολύμπα μακριά... σε μέρη μαγικά και όνειρα γλυκά... όνειρα γλυκά φωτάκι στη γωνία και αύριο ότι θες... παιχνίδια και αγκαλιές... μικρο κομμάτι μου ολόκληρος ο κόσμος μου είσαι εσύ... κρύβω το δάκρυ μου... που ακούω να λες για μένα μια προσευχή... και όταν μεγαλώσουν τα φτερά σου... θα φυσάει πολύ γι αυτό ετοιμάσου... να έχεις μια φωλιά... να έχεις μια αγκαλιά... και όνειρα γλυκά... η ζωή σου να έχει νόημα... και αν δε λάμπει ο ήλιος μόνιμα...εκεί στη συννεφιά να έχεις συντροφιά... και όνειρα γλυκά”, έγραψε χαρακτηριστικά.  
 
 

Όνειρα γλυκά θα αφήσω ανοιχτά...οταν φοβηθείς να ψάξεις να με βρεις...μικρο κομματι μου ψυχή μου αγγελε μου οταν γελάς...κρύβω το δάκρυ μου...στην τόση δα σου χούφτα ουρανούς κρατάς...και οσο μεγαλώνουν τα φτερά σου...παρε ολο τον κοσμο αγκαλια σου...κολύμπα μακρια...σε μέρη μαγικά κσι όνειρα γλυκά...όνειρα γλυκά φωτακι στη γωνία και αυριο οτι θες...παιχνίδια και αγκαλιές...μικρο κομματι μου ολόκληρος ο κόσμος μου εισαι εσυ...κρύβω το δάκρυ μου...που ακουω να λες για μενα μια προσευχή...και οταν μεγαλώσουν τα φτερά σου...θα φυσάει πολυ γι αυτο ετοιμάσου...να εχεις μια φωλιά...να εχεις μια αγκαλια...και όνειρα γλυκά...η ζωή σου να εχει νόημα...και αν δε λάμπει ο ήλιος μονιμα...εκει στη συννεφιά να εχεις συντροφιά...και όνειρα γλυκά!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi) στις

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10