Αγγελική Νικολούλη: Ποιοι απειλούν τη ζωή της

Φόβους για τη ζωή της Αγγελικής Νικολούλη εκράζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Μετά τις αλλεπάληλες απειλές που δέχεται το τελευταίο διάστημα η γνωστή δημοσιογράφος, ακόμα και μέσα από τη φυλακή, η ίδια διαπίστωσε ότι την παρακολουθεί ένα ύποπτο αυτοκίνητο.

Το συγκεκριμένο μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες έξω από το σπίτι της και οι επιβάτες του φάνηκε να παρακολουθούν τις κινήσεις της. Εκείνη τους αντιλήφθηκε, συγκράτησε τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας, αλλά στη συνέχεια διαπίστωσε ότι είναι πλαστή.

Το συγκεκριμένο περιστατικό ήρθε να προστεθεί στη σειρά από απειλές που δέχεται η δημοσιογράφος τόσο στο σπίτι της όσο και στην εκπομπή της. Τα συνεχή κρούσματα θορύβησαν ακόμα και τη διοίκηση του Alpha, με αποτέλεσμα να έχει πάρει πρόσθετα μέτρα για την προστασία της.

Oι απειλές που δέχεται φαίνεται πως έχουν να κάνουν με την υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, η οποία συγκλόνισε το Πανελλήνιο και εξακολουθεί ως σήμερα να προκαλεί ανατριχίλα, καθώς δεν έχει βρεθεί η σορός του.

Read More

And More