Άγγελος Μπασινάς: Με τις κόρες του στο πλευρό της συζύγου του!

Είναι στο πλευρό της συζύγου του σε κάθε της βήμα. Ο Άγγελος Μπασινάς, το πρωί της Κυριακής βρέθηκε στα νότια προάστια και στο event που διοργάνωσε η σύζυγός του Βιβή Μασινά μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού, την Αμαλία Κυπαρίσση και η Βάσω Στασινού – Νικοπολίδη. Και φυσικά μαζί του ήταν και οι κόρες του Βαλέρια και Αλεσάντρα.

Το ζευγάρι πλησιάζει τα 12 χρόνια γάμου και οι δυο τους είναι αχώριστοι. Ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου και η Βιβή του, είναι σίγουρα ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια και μαζί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με δυο όμορφες κόρες.

Ο ένας στηρίζει πάντα τον άλλον και σπάνια τους βλέπουμε χώρια στις εξόδους τους. Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται ούτε στις καλοκαιρινές τους διακοπές και συνηθίζουν να πηγαίνουν στη Μύκονο. Η Βιβή ασχολείται με το 4moms μαζί με τις φίλες της και πάντα οργανώνει όμορφα events για καλό σκοπό. Τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας μάλιστα την αποκαλούν “η μικρή” της παρέας και όπως λένε δεν καταλαβαίνεις ποτέ αν είναι κουρασμένη, στεναχωρημένη ή νευριασμένη. Όλα τα αντιμετωπίζει με χαλαρότητα, χωρίς άγχος, με τους δικούς της ρυθμούς.



Read More

And More