Αγνώριστη η Linda Evans της Δυναστείας – Συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια χαπιών και δεν το έμαθε κανείς! Φωτογραφίες

Η άλλοτε λαμπερή και γοητευτική Linda Evans, την οποία γνωρίσαμε ως τη γλυκιά και ευγενική Κρίσταλ την οποία παίδευε η κακιά Joan Collins, είναι πλέον αγνώριστη στα 74 χρόνια της!

Η ηθοποιός που έμεινε γνωστή στη συμμετοχή της στην πιο διάσημη σαπουνόπερα των τελευταίων δεκαετιών συνελήφθη, πριν από τρία χρόνια να οδηγεί υπό την επήρεια χαπιών και κατάφερε να το κρατήσει μυστικό από τους δημοσιογράφους!

Ωστόσο η σύλληψή της αποκαλύψθηκε 3 χρόνια μετά από το Radar on line, το οποίο δημοσίευσε και τις φωτογραφίες την ώρα της σύλληψής της από τους αστυνομικούς.


Η ηθοποιός πήγαινε σε κάποιο ραντεβού που είχε με τον γιατρό της στην Ουάσιγκτον, όταν τη σταμάτησε η αστυνομία. Στο αμάξι της βρέθηκαν 29 χάπια ενώ η ίδια είχε καταναλώσει 7 λέγοντας πως είχε τρομερούς πόνους στην πλάτη. O αστυνομικός που κατάλαβε ότι η ηθοποιός ήταν ζαλισμένη της έκανε τεστ για να διαπιστώσει τι έχει συμβεί.


Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία η ηθοποιός είναι πλέον αγνώριστη. Βέβαια στη φωτογραφία είναι αρκετά ταλαιπωρημένη ωστόσο φαίνονται καθαρά τα σημάδια του χρόνου και της ασθένειάς της στο πρόσωπό της

Read More

And More