Αγνώριστη η Νicole Kidman! – Τι συνέβη;

Στις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο η διάσημη ηθοποιός είναι πραγματικά αγνώριστη έως…τρομακτική! Η Nicole Kidman εμφανίζεται σε φωτογραφίες με μαύρα κοντά μαλλιά, ταλαιπωρημένο πρόσωπο και ντυμένη με τζιν παντελόνι και δερμάτινο μπουφάν…

Σίγουρα η εμφάνιση αυτή δε θυμίζει σε τίποτα τη λαμπερή σταρ που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Πάντως δε συνέβη κάτι στη Nikole… Η απίστευητη πραγματικά εμφάνισή της, έγινε μόνο και μόνο για τις ανάγκες της νέας της ταινίας με τίτλο Destroyer και βέβαι πρόκειται για θρίλερ!

Η Κίντμαν θα υποδυθεί μία ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες, η οποία ως νεαρή αστυνομικός, είχε παρεισφρήσει μυστικά σε μια συμμορία-σέκτα στην έρημο της Καλιφόρνιας.
Μετά από αρκετά χρόνια, όταν συναντά ξανά τον αρχηγό της συμμορίας, πρέπει να κοιτάξει πίσω στο περίπλοκο παρελθόν της και να αντιμετωπίσει τους δαίμονές της. Η επιλογή των ηθοποιών για τους βασικούς ρόλους της ταινίας είναι σε εξέλιξη. Η Καρίν Κουσάμα θα σκηνοθετήσει με βάση το πρωτότυπο σενάριο των Φιλ Χέι και Ματ Μανφρέντι, σύμφωνα με το Variety.
Η 30West θα χρηματοδοτήσει πλήρως την ταινία. Ο παραγωγός του «La La Land» Φρεντ Μπέργκερ από την Automatik θα αναλάβει την παραγωγή μαζί με τον Χέι και τον Μανφρέντι.
«Ο Φιλ και ο Ματ έχουν γράψει ένα από τα πιο συναρπαστικά σενάρια που έχω διαβάσει ποτέ, η Νικόλ είναι στα καλύτερά της – κάνει εξαιρετικά συναρπαστική δουλειά – και η Καρίν είναι μία από τις πιο εγγυημένες φωνές που εργάζονται σήμερα» είπε ο Μπέργκερ. «Είναι ένας ισχυρός συνδυασμός, σίγουρος για να δημιουργήσει ένα θρυλικό χαρακτήρα και αισθάνομαι τυχερός που είμαι στην ομάδα τους» τόνισε.

Read More

And More