Αγωνία για γνωστή ηθοποιό! Ο σύζυγός της έπεσε από τη σκεπή του σπιτιού

Δεν πρόλαβε καλά καλά να χαρεί με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της και είχε μεγάλα τρεξίματα η γνωστή ηθοποιός. Ο σύζυγός της ανέβηκε στη σκεπή του σπιτιού για να κάνει μαστορέματα και βρέθηκε ξαφνικά στο έδαφος. Η ίδια μάλιστα “πάγωσε” μόλις τον βρήκε αναίσθητο στην αυλή.

Το απίστευτο ατύχημα συνέβη στην ηθοποιό Eva Amurri Martino, κόρη της Susan Sarandon και του σκηνοθέτη Franco Amurri. Το κορίτσι που πρόσφατα έγινε για δεύτερη φορά μανούλα έζησε ώρες αγωνίας όταν βρήκε αναίσθητο στην αυλή του σπιτιού τον σύζυγό της Kyle Martino. Αμέσως φρόντισε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου εκείνος ανέκτησε τις αισθήσεις του και ευτυχώς την γλίτωσε με μικροτραυματισμούς.


Η ηθοποιός μάλιστα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για όσα συνέβησαν:“Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να βρίσκεις τον σύζυγό σου πεσμένο από την σκεπή στο έδαφος (καθάριζε την καμινάδα) μέσα στη βροχή. Χτύπησε επάνω σε έναν πέτρινο τοίχο και μετά προσγειώθηκε στο έδαφος. Ευτυχώς, δεν χτύπησε σοβαρά, δεν έχει γρατσουνιά και κανένα σπασμένο κόκκαλο. Πιστεύω ότι είχαμε αρκετούς αγγέλους σήμερα στο μαζί μας. Θα τον μεταφέρουμε σπίτι για να ξεκουραστεί. Είμαι ευγνώμων που δεν έπαθε τίποτε χειρότερο!”, έγραψε και ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με τον αγαπημένο της στο κρεβάτι του νοσοκομείου!



Read More

And More