Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα: Σήμερα παντρεύεται στο Σκορπιό η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα

Στα λευκά θα ντυθεί σήμερα η κόρη του Ρώσου μεγιστάνα και νέου πια ιδιοκτήτη του Σκορπιού Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ. Η Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα ετοίμασε το γάμο των ονείρων της στο νησί που λατρεύει να περνάει πια τα καλοκαίρια της και όπου 47 χρόνια πριν παντρεύτηκε η Τζάκι Ωνάση.

Με τον σύντροφό της Juan Sartori
Ο σύντροφός της είναι 34 ετών, ονομάζεται Juan Sartori, είναι επιχειρηματίας με διεθνή παρουσία (πρόεδρος του Union Group που δραστηριοποιείται σε ενέργεια, πετρέλαια, real estate κλπ στην Λατινική Αμερική) και πρόκειται για Ελβετό πολίτη ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ουρουγουάη.
Ο γάμος τους θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, με τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το νησί να είναι δρακόντεια, αλλά δεν θα του λείπει τίποτα και κυρίως η χλιδή, μες στην οποία έχει συνηθίσει να ζει η κόρη του Ρώσου Κροίσου.
Η εκπομπή Tatiana Live ταξίδεψε μέχρι τη Λευκάδα για να σου μεταφέρει όλες τις προετοιμασίες καθώς και τα μέτρα ασφαλείας που έχει πάρει ο Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ για την κόρη του.

Για τον γάμο της δήλωσε σε συνέντευξή της στο “Βήμα”: «Θέλω να ανακοινώσω ότι παντρεύομαι και είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη που θα τελέσω τον γάμο μου στον Σκορπιό την ερχόμενη Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Θα γιορτάσουμε το γεγονός μέσα από μια σεμνή τελετή, στην οποία θα δώσουν το παρών μόνο η οικογένειά μας και οι στενότεροι φίλοι μας. Αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Μέσα από αυτό το μεγάλο γεγονός ο Σκορπιός συνδέεται ολοένα και περισσότερο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου».

Πέρυσι σε γκαλά του πρίγκιπα του Μονακό με το μοντέλο Sebastien Jondeau
Η Αικατερίνα είναι μία από τις πιο πλούσιες νεαρές στον κόσμο και κίνησε το ενδιαφέρον μας περισσότερο όταν έγινε δικός της ο Σκορπιός και η βίλα που κάποτε έμενε η Χριστίνα Ωνάση και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της. Ωστόσο, δεν είναι το μόνο που προκαλεί δέος όσον αφορά στην αμύθητη περιουσία της.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ

Η Ρωσίδα Αικατερίνα Ριμπολόβλεβα έχει ένα πανάκριβο διαμέρισμα που απέκτησε στην Αμερική το 2012, στην περιοχή του Central Park, αξίας 88 εκατομμυρίων δολαρίων. Και όπως είδαμε και στο instagram της, την περασμένη χρονιά την πέρασε ανάμεσαα σε Παρίσι, Μονακό, Μιλάνο και Καλιφόρνια.

Ωστόσο, έχει αγαπήσει πολύ την Ελλάδα και τις ελληνικές συνήθειες και τις αρέσει να κάνει βόλτες στα καταγάλανα νερά με το σκάφος της και να πίνει καφέ φραπέ.

Read More

And More