Αμαλία Κωστοπούλου: Η ζωή και οι φίλοι στην Αμερική!

Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, Αμαλία, εδώ και περίπου δύο χρόνια βρίσκεται στην Αμερική για σπουδές και συγκεκριμένα στο Μπέρκλεϊ όπου σπουδάζει πολιτικές επιστήμες. Η ίδια αν και είναι μακριά από την οικογένειά της η οποία πολλές φορές της λείπει, φαίνεται σε γενικές γραμμές να περνάει όμορφα και να απολαμβάνει τα φοιτητικά της χρόνια.

Μάλιστα, η ίδια φροντίζει αρκετές φορές να μας τροφοδοτεί με υλικό μέσα από τα social της όπου μας δείχνει τοπία της Αμερικής ή άλλες φορές τις παρέες της και πώς περνάνε μαζί!


Η ίδια μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε διάβασμα, διασκέδαση με φίλους αλλά και επισκέψεις σε μουσεία. Οι δικοί της, μάλιστα φαίνεται να την καμαρώνουν από μακριά και να αφήνουν σχόλια κάτω από τις photos που ανεβάζει η κόρη τους. Κάτω από την photo που θα δεις παρακάτω ο Πέτρος Κωστόπουλος έγραψε: “Μου αρέσει πολύ που είσαι εκεί!”

Φυσικά, οι βόλτες με τις φίλες επιβάλλονται!


Βεβαίως, δεν ήταν όλα πάντα δελεαστικά. Όπως έγραψε στο blog της η ίδια, στην αρχή τα πράγματα ήταν κάπως δύσκολα λόγω συγκατοίκησης αφού σε πολλά πανεπιστήμια δεν επιτρέπεται να διαλέξεις με ποιον θα μείνεις. Βεβαίως, τα πράγματα πλέον είναι πολύ καλύτερα και η ίδια απολαμβάνει στο έπακρο τη διαμονή της!

Read More

And More