Αιμίλιος Χειλάκης – Αθηνά Μαξίμου: Θεατρική βραδιά για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Η ιδιόρρυθμη «τραγωδία» του Μέντη Μποσταντζόγλου, σε μια ευφρόσυνη μουσική προσέγγιση του έργου, ανέβηκε στο ανακαινισμένο θέατρο Προσκήνιο τέλη Οκτώβρη, σε σκηνοθεσία της Μάρθας Φριντζήλα και το βράδυ της Δευτέρας ήταν η επίσημη πρεμιέρα.

Ανάμεσα σε όσους απόλαυσαν τον καταπληκτικό θίασο στη σκηνή, ήταν και ο Αιμίλιος Χειλάκης με την σύζυγό του, Αθηνά Μαξίμου. Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και είναι μαζί περίπου 12 χρόνια. Δεν αποτελούν όμως ζευγάρι μόνο στη ζωή αλλά και στο θέατρο…

Μαζί αποδεικνύουν ότι το πολύ μαζί δεν φέρνει τη ρουτίνα αλλά τους φέρνει πιο κοντά. Θεατρικά τους συναντάμε φέτος στο Τζένη Καρέζη με την κωμωδία του Μολιέρου “Ταρτούφος ή Οι Απατεώνες“. Σε διασκευή και σκηνοθεσία των Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια. Πρόκειται για μια σύγχρονη ανάγνωση του κλασικού έργου του Μολιέρου, σε νέα έμμετρη μετάφραση του βραβευμένου ποιητή Γιώργου Μπλάνα. Ωστόσο αγαπούν πολύ το θέατρο και δίνουν το παρών σε διάφορες παραστάσεις, με κάθε ευκαιρία!

Λίγα λόγια για το έργο που παρακολούθησαν
Ζούμε σε μια μαγική εποχή: Ροζ φλαμίνγκο κατακλύζουν το Ναύπλιο, πλαστικές παντούφλες βγαίνουν σε ιερό προσκύνημα, δισεκατομμυριούχοι καναλάρχες κοιμούνται σε ράντζα, παλλόμενα πέη συγκλονίζουν το πανελλήνιο, δημοφιλής τραγουδιστής βραβεύεται για την προσφορά του στο αρχαίο δράμα και φυσικά, το Όχι γίνεται Ναι.

Η Φαύστα του Μποστ είναι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε την σουρεαλιστική καθημερινότητα που δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Η Φαύστα δεν είναι μία γυναίκα ή ένας ρόλος. Δεν είναι τραγωδία ή κωμωδία. Δεν είναι παρωχημένη ή επίκαιρη. Επιφανειακή ή βαθιά. Είναι η καταγραφή της ελληνικής πραγματικότητας σε μία γλώσσα κακοπαθημένη που τόσο αριστοτεχνικά χειρίζεται και ταλαιπωρεί ο συγγραφέας.

Διανομή
ΦΑΥΣΤΑ Ελένη Κοκκίδου
ΓΙΑΝΝΗΣ Τάσος Γιαννόπουλος
ΜΑΡΙΑΝΘΗ Κώστας Μπερικόπουλος
ΡΙΤΣΑΚΙ Βαγγέλης Χατζηνικολάου
Κος ΙΑΤΡΟΥ Μενέλαος Χαζαράκης
Κα ΙΑΤΡΟΥ Γιώργος Γιαννακάκος
ΓΙΟΣ Γιώργος Οικονόμου
ΦΩΝΗ ΑΓΓΕΛΟΥ Αγγελος Παπαδημητρίου

Read More

And More