Άκου την πιο “Παράξενη μπαλάντα” που σίγουρα θα θες να αφιερώσεις!

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου οι Onirama μας παρουσίασαν την άλλη πλευρά του έρωτα! Με μία anti valentine διάθεση επέλεξαν να μοιραστούν στην επίσημη σελίδα τους στο facebook τη νέα τους συνεργασία με τον καλό τους φίλο και επί χρόνια συνεργάτη Μιχάλη Ζέη. Πρόκειται για το τραγούδι “Παράξενη μπαλάντα” που σίγουρα θα σου βγάλει την διάθεση να το αφιερώσεις κι εσύ κάπου!

Δυναμικό και ιδιαίτερο χωρίς όμως να χάνει τον ρομαντισμό του αφού η αφορμή για να γραφτούν οι στίχοι του είναι μία πραγματική ιστορία. Μια ιστορία που θα σου θυμίσει κάποια δική σου και θα σε αγγίξει και θα σε κάνει να το σιγοτραγουδήσεις.



Όσοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Μιχάλη σε κάποιες από τις live εμφανίσεις του σίγουρα το έχουν ακούσει. Ωστόσο, στην τελική του μορφή και στη σύμπραξη με τους Onirama το ακούμε και το βλέπουμε -μέσα από το ολοκαίνουργιο video clip που υπογράφει τη σκηνοθεσία ο George Ant- τώρα.

Το “Παράξενη μπαλάντα” είναι το δισκογραφικό ντεμπούτο του Μιχάλη Ζέη. Υπογράφουν την ενορχήστρωση οι Onirama και την παραγωγή ο Alex Simon Papaconstantinou. Στους στίχους εκτός από τον Μιχάλη Ζέη συμπράττουν και οι Θοδωρής Μαραντίνης και MarPsy.

O frontman των Onirama, Θοδωρής Mαραντίνης συμμετέχει ερμηνευτικά στο κομμάτι, ενώ πρωταγωνιστεί και στο video clip.

Ο Μιχάλης γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος και διπλωματούχος στην κλασική μουσική και μετράει αρκετά χρόνια στον χώρο καθώς και πολλές σημαντικές συνεργασίες. Στο βιογραφικό του θα βρεις ονόματα όπως η Άννα Βίσση. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η θετική ενέργεια, το κέφι του στα live και η ιδιαίτερη χροιά της φωνής του. Θα το έχεις ήδη διαπιστώσει στην “Παράξενη μπαλάντα”.

Μουσική: Μιχάλης Ζέης
Στίχοι: Μιχάλης Ζέης, Θοδωρής Μαραντίνης, MarPsy
Recorded at The Lounge Recordings & bk Studios
Mixed at The Lounge Recordings
Μίξη: Alex Simon Papaconstantinou, Κυριάκος Αστερίου
Κιθάρα: Γιώργος Κοκονίδης
Τύμπανα: Δημήτρης Κοκονίδης
Πλήκτρα: Χρήστος Τρεσίντσης
Μπάσο, Programing, Φωνητικά: Alex Simon Papaconstantinou

Read More

And More