Ακυρώθηκε λόγω βροχής η συναυλία της Λάρα Φαμπιάν – Μόνο οι Stereo Soul πρόλαβαν να τραγουδήσουν

Ο κακός καιρός της ανέτρεψε τα σχέδια. Η Λάρα Φαμπιάν βρέθηκε στην Ελλάδα για να δώσει μια μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να βγει στη σκηνή. Η 46χρονη Βελγίδα τραγουδίστρια, που από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 μέχρι σήμερα μετρά δεκάδες επιτυχίες ανυπομονούσε να έρθει στη χώρα μας για ένα μοναδικό live… μόνο που τα σχέδιά της ανατράπηκαν!

Η δυνατή βροχή στο Μαρούσι, ήταν η αιτία που πλημμύρισε το γήπεδο τένις του ΟΑΚΑ λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία της Λάρα Φαμπιάν. Στη σκηνή πρόλαβαν να βγουν μόνο οι Stereo Soul που έκαναν το opening act, ενώ στη βραδιά βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι. Ανάμεσά τους ο Κώστας Καραφώτης, η Νίνα Λοτσάρη, η Έλλη Κοκκίνου, αλλά έφυγαν λίγο μετά το ξέσπασμα της βροχής… χωρίς να ακούσουν τη μαγευτική φωνή της ερμηνεύτριας.

Την ώρα της βροχής μάλιστα, οι θεατές έτρεχαν να προστατευτούν κάτω από υπόστεγα, ενώ οι διοργανωτές να σκεπάσουν μηχανήματα και εξοπλισμό. Για περίπου μισή ώρα όλοι περίμεναν να δουν αν θα κοπάσει η βροχή και θα συνεχιστεί η συναυλία, αλλά τότε ήρθε και η ανακοίνωση της ακύρωσης από τους υπεύθυνους της εκδήλωσης.

Δες φωτογραφίες:

Κώστας Καραφώτης με την αγαπημένη του Άννα Δινέρη

Νίνα Λοτσάρη με τον Αγαπημένο της Διονύση Πάνο

Έλλη Κοκκίνου

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More