Αλέκα Καμηλά: Αποκάλυψε γιατί έφυγε για την Αμερική! Video

“Αποφασίσαμε να φύγουμε στο τέλος του Αυγούστου. Ήμασταν ήδη με τις βαλίτσες στο χέρι. Δε γινόταν διαφορετικά. Συνέβη αυτή η πρόταση στο σύζυγό μου και δεν γινόταν αλλιώς. Σταμάτησε να εργάζεται τα τελευταία 4 χρόνια και όπως καταλαβαίνετε όταν ένας άνδρας σταματάει να είναι δημιουργικός νιώθει ζορισμένος. Οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μη δε φύγουμε όλοι μαζί. Δε θα μπορούσαμε να χωριστούμε”, αποκάλυψε η Αλέκα Καμηλά μιλώντας στο Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Η Αλέκα μίλησε μέσω skype από το σπίτι της στην Αμερική και αναφέρθηκε στο νέο της ξεκίνημα με τον σύζυγό της Πέτζα Στογιάκοβιτς και τα παιδιά τους στο εξωτερικό.
“Η περσινή χρονιά μου έδωσε φτερά γιατί είχα μάθει αλλιώς, τα τελευταία χρόνια ζούσα αλλιώς. ‘Όμως, πραγματικά μέσα μου ήξερα πως εγώ δεν είμαι για αυτή τη δουλειά…Δεν πιστεύω ότι είμαι ένα όνομα πρώτης γραμμής που θα μπορούσα να στηρίξω ένα project και να είμαι μόνη μου. Συμπληρωματικά θα μπορούσα να λειτουργήσω σε μια εκπομπή, να δώσω πράγματα από τον εαυτό μου…Αυτή είναι η αλήθεια”, είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More