Αλέκα Καμηλά: Βαρκάδα με τον Πέτζα και τους φίλους τους στην Σκιάθο!

Μπορεί να ζει πια μόνιμα στην Αμερική με τον σύζυγό της Πέτζα Στογιάκοβιτς και τα τρία τους παιδιά Αντρί, Μίλα και Μαξ, οι καλοκαιρινές διακοπές της Αλέκας Καμηλά δεν θα μπορούσαν να είναι μακρυά από την Ελλάδα. Εδώ και λίγες μέρες το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται στις Σποράδες,. Με όλη την οικογένεια και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Το ζευγάρι, αποχαιρέτησαν την Ελλάδα το περσινό καλοκαίρι και μετακόμισε μόνιμα στο εξωτερικό. Ο άντρας της παρουσιάστριας αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά εκτός Ελλάδος, με την Αλέκα να τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και να στέκεται δίπλα του σε όλες του τις αποφάσεις,

Το πιο ωραίο κορμί της ελληνικής showbiz αποφάσισε για φέτος το καλοκαίρι να απολαύσει λίγες στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά της στα όμορφα νησιά της χώρας μας. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην μας ενημερώνει συνεχώς με τις όμορφες στιγμές που περνάει, μέσω των social media.

Για ακόμα μια φορά ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram με τη βαρκάδα που έκανε στα γαλανά νερά με τον σύζυγο και τους φίλους τους.

Βαρκάδα …. #summertime #summeringreece #greeceisbeautiful #islandtreasures #lovethislife #summerfun #summer2016

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης alekakamila (@alekakamila) στις

Good morning!!!!!!#sunlight #nofilter #lovethislife #summerfun #islandtreasures

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης alekakamila (@alekakamila) στις

Αυτό το μαγικό φως!!! #sunset #sun #ourbeach #summerfun #lovethislife #nofilter #sunlight

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης alekakamila (@alekakamila) στις

Read More

And More