Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Βρήκε την… Μύκονο στη Νέα Υόρκη! [pics]

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου έκανε το μεγάλο βήμα και μετακόμισε στην Ουάσινγκτον, ώστε να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της George Town. Η μικρή κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού ακολούθησε το παράδειγμα της μεγάλης της αδερφής, Αμαλίας και αποφάσισε να φύγει και εκείνη για εξωτερικό. Η Αλεξάνδρα έχει ξεκινήσει ήδη την φοιτητική της ζωή, καθώς διαβάζει, βγαίνει βόλτες και διασκεδάζει με τις νέες της παρέες!

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, ώστε να δει τις καλές της φίλες, οι οποίες σπουδάζουν εκεί. Η 18χρονη Αλεξάνδρα ανέβασε και ένα στιγμιότυπο στα Instagram Stories της από ένα μπαρ στην μεγαλούπολη, το οποίο φέρνει αρκετά στην… Μύκονο! Φυσικά, η κόρη της Τζένης και του Πέτρου, η οποία λατρεύει το Νησί των Ανέμων, δεν μπορούσε να μην απαθανατίσει το συγκεκριμένο μαγαζί, το οποίο ήταν σε άσπρη και μπλε απόχρωση!
Όμως, στην Νέα Υόρκη, βρίσκεται και η αδερφή της Αλεξάνδρας, Αμαλία! Μετά την μίνι απόδρασή της στο Los Angeles, η μεγάλη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου πήρε το αεροπλάνο και ταξίδεψε ως την Μητρόπολη του κόσμου. Η 21χρονη καλλονή, που σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Berkley των Ηνωμένων Πολιτειών, έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τη μελετηρή καθημερινότητά της και πήγε και εκείνη στη Νέα Υόρκη να δει τις φίλες της και ίσως την μικρή της αδερφή.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amalia Kostopoulou (@amalia_kostopoulou) στις

Read More

And More