Αλεξάνδρα Ούστα – Γιάννης Σαρακατσάνης: Αχώριστοι και ερωτευμένοι πέντε μήνες μετά το γάμο τους!

Love and married είναι πια ο Γιάννης Σαρακατσάνης και η Αλεξάνδρα Ούστα και δεν το κρύβουν. Το διάσημο ζευγάρι πριν πέντε μήνες ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια ρομαντική τελετή πλάι στο κύμα και είναι πια αχώριστο.

Η Αλεξάνδρα Ούστα βρήκε στο πρόσωπο του Γιάννη Σαρακατσάνη τον ιδανικό σύντροφο που την έκανε να συνεχίσει τη ζωή της, μετά τον χαμό του Σάκη Μπουλά. Οι δυο τους, από φίλοι κατέληξαν ζευγάρι και γρήγορα άλλαξαν όρκους αγάπης στο δημαρχείο της Καλλιθέας, τον Σεπτέμβριο.

Πρόσφατα όπως βρέθηκαν μαζί στο θέατρο Vault και την παράσταση “Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων” σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγορά.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Οι ήρωες του ΑΡΚΑ ξεπηδούν από τις σελίδες των κόμικ και ανεβαίνουν στην “σκηνή”! Ο Μπαμπάς Σπουργίτης προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούργια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το “τέρας” που έχει για γιο. Ο Ισοβίτης βρίσκει παρηγοριά στο μοναδικό πλάσμα που του προσφέρει τη φιλία του με το αζημίωτο, τον βρωμερό ποντικό Μοντεχρήστο, ενώ ο Θανατοποινίτης γράφει την αυτοβιογραφία του περιμένοντας χάρη. Η Λουκρητία θέλει απελπισμένα σεξ, μα η σκληρή μοίρα είναι το μόνο σκληρό πράγμα που συναντά, καθώς συγκάτοικος της είναι ο ευνούχος Καστράτο. Σ΄ ένα κομμωτήριο οι γλώσσες κόκαλα δεν έχουν και κόκαλα σπάνε, με τις πελάτισσες να είναι έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί. Τέλος, στην κόλαση και στον παράδεισο τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα είπαν. Ζωή μετά υπάρχει, αλλά κάτι μας θυμίζει από τα πριν.

Μια ομάδα ταλαντούχων ηθοποιών συντονίζεται με τη δημιουργική ομάδα των συντελεστών σε μια παράσταση που σκοπό έχει να φέρει λυτρωτικό γέλιο στα χείλη του κάθε πικραμένου. Με λιτό και καυστικό τρόπο τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν σχολιάζοντας την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες. Μια παράσταση που απευθύνεται με τόλμη σε όλους όσους αγαπούν τον Αρκά και δεν φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό το πρόσωπο τους στον καθρέφτη.

Read More

And More