Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Τροχαίο ατύχημα πριν την πρεμιέρα της!

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη λίγο πριν την πρεμιέρα της στον Πολυχώρο «Vault» η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η γνωστή ηθοποιός είχε μια περιπέτεια στο δρόμο (και συγκεκριμένα στη Βασιλίσσης Σοφίας) με το αυτοκίνητό της, αλλά ευτυχώς είναι πολύ καλά στην υγεία της. Η ίδια, μάλιστα, με μια ανάρτησή της στο Facebook ενημέρωσε τους θαυμαστές της για το περιστατικό.

“Και λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα μου,ήρθε μια -κατά τα αλλά συμπαθέστατη κυρία – κι έπεσε με το αυτοκίνητο της πάνω στο δικό μου ε και μιας και είναι και η εποχή μου το κανε ελαφρώς καλοκαιρινό!!! Λαμαρίνες είναι φτιάχνονται, ευτυχώς εμείς δεν πάθαμε τίποτα άλλα άλλο κακό να μη μας βρει! Περίεργες πάντως μέρες και για μας προσωπικά -από όσα συζητάω με τους φίλους μου-, και για τη χώρα γενικά… Τι να πω…;”, έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα της περιγράφοντας το περιστατικό.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πάντως δεν πτοήθηκε και το ίδιο βράδυ ανέβηκε στη σκηνή και έκανε μια εντυπωσιακή πρεμιέρα με την παράσταση “Επάγγελμα Πόρνη” της Λιλής Ζωγράφου, σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ιστορία πρώτη

Χούντα. Στη συγγραφέα απαγορεύεται να εξέλθει της χώρας λόγω πολιτικών πεποιθήσεων με πρόφαση την μη άσκηση του επαγγέλματος της δημοσιογραφίας που αναγράφεται στο διαβατήριό της. Η Ζωγράφου πολεμώντας με χιούμορ το παράλογο καθεστώς, αλλάζει ιδιόγραφα το επάγγελμα της σε «Πόρνη – ελευθερίων ηθών» με συνέπειες τραγελαφικές.

Ιστορία δεύτερη

1973. Μετά την απόπειρα αυτοκτονίας της, παραμονές πρωτοχρονιάς, νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική. Εκεί γινόμαστε μάρτυρες της απάνθρωπης συμπεριφοράς του προσωπικού, που φτάνει στα όρια του εξευτελισμού. Η συγγραφέας – δεμένη στο κρεβάτι – πέφτει θύμα βιασμού από νυχτερινούς φύλακες. Εντούτοις δεν αποδυναμώνεται. Η τραυματική της εμπειρία την εξωθεί στην κατά μέτωπο σύγκρουση με τους ιθύνοντες και την καταγγελία της σαθρής λειτουργίας του νοσηλευτικού οργανισμού.

Read More

And More