Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Το αινιγματικό της μήνυμα στα social media μετά τις φήμες χωρισμού! [pic]

Τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες θέλουν τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου να έχουν χωρίσει λίγο πριν τον γάμο τους, ο οποίος είχε προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι, μάλιστα, βρισκόταν σε κοινές διακοπές στην Πάτμο, ώστε να χαλαρώσει λίγο πριν την σημαντική μέρα. Φαίνεται πως η ρήξη στην σχέση τους συνέβη κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, μετά τις φήμες χωρισμού, ανέβασε μία φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου είναι η ίδια στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη στην Πάτμο. Η λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία έγραφε: «Μερικές φορές κοιτάω ψηλά, χαμογελώ και λέω ‘Ξέρω ότι ήσουν εσύ Θεέ μου! Ευχαριστώ!». Μάλιστα, ένας διαδικτυακός της φίλος σχολίασε την φωτογραφία της, γράφοντας: “Κάθε εμπόδιο για καλό!”, ενισχύοντας έτσι τις φήμες που την θέλουν να έχει λήξει την σχέση της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.
Δες την φωτογραφία:

Sometimes I just look up, smile and say ‘I know that was you God! Thanks!’ #monasteryofsaintjohnthetheologian #patmosrevelation #patmoswelove #alexandratravelstopatmos #alexandrachatzigeorgiou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Chatzigeorgiou (@alexandrachatzigeorgiou) στις

Read More

And More