Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Το νέο της μήνυμα στα social media, μετά τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη! [pic]

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου χώρισαν λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά μέχρι σήμερα κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την λήξη της σχέσης τους. Ένας μεγάλος καβγάς στην Πάτμο, φαίνεται όμως πως ήταν αρκετός για να χωρίσουν και να ακυρώσουν τον γάμο τους. Ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε στην δουλειά του και στα γυρίσματα της σειράς, στην οποία πρωταγωνιστεί, “Το σόι σου”, ενώ η δημοσιογράφος επέστρεψε στο γραφείο της στον Alpha, για την προετοιμασία της εκπομπής “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”, η οποία κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου.

Πριν μερικές μέρες, η γνωστή δημοσιογράφος είχε την ονομαστική της εορτή και σήμερα ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους, στέλνοντας ένα μήνυμα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου πόζαρε έξω από τα γραφεία του Alpha, στέλνοντας ένα φιλί και γράφοντας, χαρακτηριστικά στην λεζάντα: “Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Με γεμίσατε αγάπη ! Καλή τηλεοπτική σεζόν να έχουμε, με πολλά μα πολλά πραγματικά χαμόγελα!”

Δες την φωτογραφία:

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Με γεμίσατε αγάπη ! Καλή τηλεοπτική σεζόν να έχουμε, με πολλά μα πολλά πραγματικά χαμόγελα! #loveuall #namedaywishes #kalisezonloipon #alphatv???? #savvatokiriakometomanesi #alphanews #alexandrachatzigeorgiou ☺️????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Chatzigeorgiou (@alexandrachatzigeorgiou) στις

Read More

And More