Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: Η πρώτη τους κοινή επίσημη εμφάνιση! Βίντεο

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχει νέα δεδομένα στην προσωπική του ζωή. Είναι χαρούμενος και δεν το κρύβει και ο λόγος πίσω από τον ενθουσιασμό του είναι το νέο ειδύλλιό του με τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τα δελτία ειδήσεων του Mega ενώ πρόσφατα πήρε μεταγραφή στον Alpha. Το ζευγάρι έκανε το βράδυ της Τετάρτης την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση στην πρεμιέρα της παράστασης “Για όνομα”.

Η κάμερα της επομπής “Το πρωινό” τους συνάντησε στο θέατρο Αλίκη και ο ηθοποιός μίλησε για τη νέα του σύντροφο. Ήταν βέβαια αρκετά λακωνικός στις δηλώσεις του. “Η φυσική παρουσία και η εικόνα είναι πιο δυνατή από οτιδήποτε μπορεί να πει κάποιος. Δεν έχω κάτι να πω περισσότερο, η εικόνα από μόνη της είναι πολύ ισχυρή”, είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος εξήγησε πως πάντα προστατεύει την προσωπική του ζωή και προσπαθεί να μη τονίζει αυτό το κομμάτι αλλά ούτε και να το κρύβει. “Ζω τη ζωή μου”, υπογραμμίζει ο Αλέξανδρος.

Το ίδιο κάνει και η όμορφη δημοσιογράφος που φρόντιζε πάντα να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή. Μια φωτογραφία κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Πάτμο μαζί με τον ηθοποιό, στάθηκε η αιτία να αποκαλυφθεί η σχέση τους που ξεκίνησε λίγο μετά το χωρισμό του Αλέξανδρου από την Χριστίνα Κοντοβά.

Ο αγαπημένςο ηθοποιός απάντησε όμως και για τη συγκεκριμένη φωτογραφία, λέγοντας: “Βγήκε μία φωτογραφία, δεν ξέρω αν ήταν ένας άνθρωπος που ήταν εκεί στο νησ.”

Read More

And More