Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έκανε πρεμιέρα με τη σύντροφό του στο πλευρό του!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου. Το ζευγάρι έκανε την πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση σε θεατρική πρεμιέρα, πριν από λίγες εβδομάδες, με τον ηθοποιό να μιλά για τη σύντροφό του λακωνικά αλλά χωρίς να αποφεύγει τις ερωτήσεις.

Αρχικά, οι δυο τους κρατούσαν χαμηλούς τόνους και απέφευγαν τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους αλλά πλέον έχουν γίνει αχώριστοι και κάνουν τη μία δημόσια εμφάνιση μετά την άλλη.

“Η φυσική παρουσία και η εικόνα είναι πιο δυνατή από οτιδήποτε μπορεί να πει κάποιος. Δεν έχω κάτι να πω περισσότερο, η εικόνα από μόνη της είναι πολύ ισχυρή”, είχε πει ο Αλέξανδρος στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση. “Νομίζω ότι η ψυχική κατάσταση των ανθρώπων και το πώς περνούν, αποτυπώνεται στο πρόσωπό τους. Το μόνο που μπορώ να πω είναι να δει κανείς το πρόσωπό μου”, είχε πει σε επόμενη έξοδό τους η Αλεξάνδρα.

Πέρα από τις δημίσιες δηλώσεις εκτίμησης και αγάπης, οι δυο τους δεν σταματούν να κάνουν κοινές εμφανισεις με ιδιαίτερη προτίμηση στις θεατρικές εξόδους. Φυσικά, δεν θα μπορούσε η Αλεξάνδρα να λείπει από την πρεμιέρα του αγαπημένου της.

Ο Αλέξανδρος πρωταγωνιστεί στο θρυλικό μιούζικαλ Mamma Mia που ανεβαίνει, για πρώτη φορά στα ελληνικά, στο θέατρο Ακροπόλ. Το TLIFE απαθανάτισε το ζευγάρι λίγο μετά το τέλος της παράστασης, ενώ ο Αλέξανδρος ήταν φανερά χαρούμενος για την παρουσία της συντρόφου του σε αυτή τη βραδιά.

Read More

And More