Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Στου Ψυρρή με ξανθιά καλλονή μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του

Ο έρωτας με έρωτα περνάει για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη. Ο γνωστός ηθοποιός που χώρισε λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την δημοσιογράφο του Alpha Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου εθεάθη το βράδυ του Σαββάτου σε γνωστό στέκι στο Ψυρρή παρέα με μια ξανθιά καλλονή. Και κάπως έτσι έβαλε και τέλος στα σενάρια επανασύνδεσης με την πρώην σύντροφό του Χριστίνα Κοντοβά.

Όλα ξεκίνησαν μετά τις καλοκαιρινές διακοπές του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με την τότε μέλλουσα σύζυγό του Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου. Το ζευγάρι βρισκόταν στην Πάτμο, λίγες μέρες πριν τον προγραμματισμένο για τις 23 Σεπτέμβρη γάμο του. Ωστόσο, ένας μεγάλος τσακωμός τους έφερε τη ρήξη και το χωρισμό, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο πρωταγωνιστής από Το Σόι, μάζεψε άρον άρον τα πράγματά του από το νησί και γύρισε στην Αθήνα, ακυρώνοντας τις ετοιμασίες του γάμου.

Τότε κυκλοφόρησαν και οι φήμες πως ο Αλέξανδρος Μπορδούμης είχε ξεκινήσει τηλεφωνική επικοινωνία με την πρώην καλή του Χριστίνα Κοντοβά, χωρίς να αποκλείεται και το σενάριο επανασύνδεσης. Ο φωτογραφικός φακός της Espresso

Read More

And More