Αλέξης Γεωργούλης: Έβαλε τέλος στη σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου;

Μια θυελλώδης σχέση φαίνεται πως έφτασε στο τέλος της. Ο Αλέξης Γεωργούλης σύμφωνα με δημοσιεύματα της Real Life, αποφάσισε να διακόψει τη σχέση του με την Τόνια Σωτηροπούλου και να βαδίσει για ακόμα μια φορά το μονοπάτι της εργένικης ζωής, όπως συνήθιζε πάντα. Το ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις, καθώς όταν βρίσκεται στον ίδιο χώρο διατηρεί ένα χαλαρό και φιλικό προφίλ.

Παρόλο που είχαν δώσει αρκετές ευκαιρίες στη σχέση τους, φαίνεται ότι αυτή τη φορά ξεχείλισε το ποτήρι. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι σκηνές ζηλοτυπίας της Τόνιας ωθούσαν τον Αλέξη στο να περνάει πολύ χρόνο μόνος του και να κάνει συχνά ταξίδια στην Αμερική για να επικεντρωθεί στην καριέρα του και να ηρεμήσει. Ακόμα και όταν συναντιόντουσαν στο Λονδίνο, όπου μένει μόνιμα η Τόνια, εκείνος έβρισκε συνεχώς ευκαιρίες για να επισκεφτεί την Ελλάδα και να φύγει από το πλευρό της.


Η αγάπη υπάρχει ακόμα μεταξύ τους, αλλά οι έντονες σκηνές ζηλοτυπίας και τα προβλήματα φαίνεται ότι καταπίεζαν τον όμορφο ηθοποιό. Για ακόμα μια φορά ο χωρισμός τους έγινε γνωστός από φιλικά πρόσωπα, καθώς οι ίδιοι δεν κάνουν δηλώσεις για την προσωπική τους ζωή και αποφεύγουν να απαντούν σε οποιαδήποτε ερώτηση έχει να κάνει με την ερωτική τους σχέση.


Σε παλαιότερες συνεντεύξεις η Τόνια είχε ερωτηθεί για ποιο λόγο δεν παραδέχεται τον έρωτά της:
“Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό όταν είσαι ένας άνθρωπος ο οποίος εκτίθεται στα Μέσα, αν δεν έχεις κάποια ισχυρή σχέση, με την έννοια να είσαι παντρεμένη με κάποιον, να κάνεις ό,τι μπορείς για να διαφυλάττεις την προσωπική σου ζωή… Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει αύριο, οπότε καλύτερα όσο μπορείς να προστατεύεις καταστάσεις”.

Πρόσφατα μάλιστα σε σχετική δήλωση στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου είπε με νόημα: “Δεν πιστεύω τόσο πολύ πλέον στους μεγάλους έρωτες”.

Ωστόσο και οι δύο χθες, ανέβασαν φωτογραφίες από την ταινία που συμπρωταγωνιστούν

Read More

And More