Αλέξης Γεωργούλης – Τόνια Σωτηροπούλου: Ο έρωτας και το “κρυφτούλι” με τους δημοσιογράφους

Οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους, ο έρωτας τους όμως δεν κρύβεται. Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης είναι πια αχώριστοι και οι κοινές έξοδοι τους διαδέχονται η μια την άλλη. Και μπορεί οι ίδιοι να μην μιλούν για τα προσωπικά τους, οι φωτογραφίες τους όμως μαρτυρούν μια πολύ τρυφερή σχέση.

Αγαπημένα στέκια τους είναι το Κολωνάκι και το κέντρο της Αθήνας, όπου τους συναντάμε να κάνουν συχνά τις βόλτες τους και να βγαίνουν για φαγητό. Ενώ, το τελευταίο διάστημα τους έχουμε δει και να συνεργάζονται, είτε πρόκειται για ένα σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό – όπως η ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού σωματείου I LIVE FOR ME με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου – είτε σε επαγγελματικό επίπεδο στην νέα ταινία του Αλέξη που θα συμμετέχει και η Τόνια.

Αυτήν την φορά, πάντως, το TLIFE τους συνάντησε σε μεγάλο κοσμικό event που διοργανώθηκε στο Μεγάλη Βρετάννια από τον Χάρη και τον Γιώργο Ντάβλα. Οι δυο τους μάλιστα, έφθασαν στην εκδήλωση παρέα με ένα ακόμη φιλικό ζευγάρι την Τζένη Μπότση και τον Αλέξανδρο Μιχαλά και προσπάθησαν να περάσουν όσο πιο απαρατήρητοι γινόταν. Δεν πόζαραν μαζί στους φωτογράφους και απέφυγαν ακόμη και να πλησιάσουν ο ένας τον άλλον.

Ωστόσο, ο Αλέξης Γεωργούλης με μια και μόνο ατάκα του κατάφερε να δημιουργήσει αναστάτωση στους δημοσιογράφους. “Ετοιμάζουμε μια δραματική ταινία με την Τόνια Σωτηροπούλου. Είναι πολύ καλή η συνεργασία που έχουμε. Είμαστε και πολύ καιρό που είμαστε φίλοι, τριβόμαστε και υπάρχει μεγάλη ανταλλαγή…”, είπε.

Σε αυτό το σημείο ήταν που ζήτησαν οι ρεπόρτερ διευκρινίσεις για το “τρίψιμο” και ο Αλέξης Γεωργούλης ξεκαθάρισε: “Μεταφορικά το είπαμε. Η τριβή μεταξύ δύο ανθρώπων την ώρα που μιλάνε”. Όταν όμως, επέμειναν ρωτώντας τον γιατί δεν παραδέχεται τη σχέση τους, εκείνος το μόνο που έκανε είναι να χαμογελάσει και να τους… καληνυχτίσει!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, ndp photos

Read More

And More