Αλέξης Τσίπρας: Ξανά στο θέατρο! Είδε την παράσταση “Έγκλημα και τιμωρία”

Την αγάπη του για το θέατρο ξεδιπλώνει σιγά σιγά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες κοινές φωτογραφίες με την γυναίκα του είναι σε επίσημες εξόδους στο θέατρο και εκείνος δηλώνει λάτρης αυτού του είδους τέχνης.
Πριν λίγες μέρες λοιπόν, τον είδαμε με την Μπέττυ Μπαζιάναστο θέατρο Γκλόρια και την παράσταση του Λάκη ΛαζόπουλουΘεέ μου τι σου κάναμε” (φωτογραφίες), ακολούθησε η έξοδος στο θέατρο Εκάτη και την παράσταση “Το κουκλόσπιτο” του Ίψεν (φωτογραφίες) και τώρα ο πρωθυπουργός είδε το “Έγκλημα και τιμωρία” Ντοστογιέφσκι στη σκηνή Άνεσις.

Μάλιστα, ο Τάσος Ιορδανίδης, ανέβασε μια φωτογραφία από τα παρασκήνια με τον πρωθυπουργό στο Facebook. “Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, που παρακολούθησε την παράστασή μας “Έγκλημα και τιμωρία” και μας τίμησε χθες (σ.σ. 17 Ιανουαρίου) με την παρουσία του στο θέατρο Άνεσις. Πέρα από πεποιθήσεις, πολιτικές θέσεις και “χρώματα”, νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε πως είναι πολύ σημαντικό οι εκφραστές της πολιτείας να είναι ενεργοί στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας. Καλή και δημιουργική χρονιά”.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο πρωθυπουργό,Αλέξη Τσίπρα,που παρακολούθησε την παράστασή μας “Έγκλημα και τιμωρία” και μας…

Δημοσιεύτηκε από Tasos Iordanidis στις Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2016

Read More

And More