Alessandra Ambrosio: Μας δείχνει τους sexy κοιλιακούς της και αναπολεί το καλοκαίρι

Η Alessandra Ambrosio είναι μια από τις πιο sexy και καλλίγραμμες καλλονές που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή σε όλο το κόσμο. Το supermodel με καταγωγή από τη Βραζιλία και Άγγελος της Victoria’s Secret συνεχώς ανανεώνει το instagram της με “καυτές” φωτογραφίες που ρίχνουν το διαδίκτυο.

Η ίδια ανανέωσε το λογαριασμό της με μα φωτογραφία, δείχνοντάς μας με καμάρι τους γραμμωμένους της κοιλιακούς. Το όμορφο μοντέλο έγραψε “Πήγαινέ με πίσω, στην αυλή μου, στον Παράδεισο”.

Take me back … to my backyard … Paradise #foreveronvacation #mood

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) στις

Η Alessandra στο παρελθόν έχει δηλώσει τα μυστικά της για αυτήν την αψεγάδιαστη σιλουέτα που οφείλεται κυρίως στην πρωινή της ρουτίνα: “Το πρωί είναι η ιδανική ώρα να πάρω τις πιο σημαντικές αποφάσεις, καθώς το μυαλό μου είναι πιο “καθαρό” και ξεκούραστο. Βέβαια, από την πρωινή μου ρουτίνα δεν λείπει και η γυμναστική που με βοηθάει ακόμα περισσότερο στη σωστή σκέψη αλλά και στην ενίσχυση της ενέργειάς μου. Με το που σηκωθώ λοιπόν κάνω οπωσδήποτε yoga ή pilates”.

Η ίδια συνέχισε: “Το πρωινό μου γεύμα είναι πολύ θρεπτικό και νόστιμο. Συνήθως απολαμβάνω βραστά αβγά με λάδι καρύδας και μισό αβοκάντο. Ένα υγιεινό πιάτο που με διατηρεί όμορφη και λαμπερή δηλαδή. Φυσικά, πάντα το συνοδεύω με ένα μεγάλο φλιτζάνι από τον αγαπημένο μου καφέ”.

Read More

And More