Alessandra Ambrosio: Βάζει “φωτιά” στη Μύκονο με το σέξι μαγιό της! [pics]

“Φωτιά” στη Μύκονο με το λευκό μαγιό της έβαλε η Alessandra Ambrosio. Η διάσημη καλλονή και μανούλα δυο παιδιών, στα 36 της χρόνια δείχνει πιο σέξι από ποτέ και κλέβει τις εντυπώσεις στις διακοπές της στην Ελλάδα. Ο διάσημος άγγελος της Victoria’s Secret επιλάγει ελληνικά για μια ακόμη χρονιά και έτσι ήρθε και φέτος στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τους φίλους της.

Στην παρέα της ήταν η κολλητή της και έγκυος Ana Beatriz Barros με τον Ελληνοαιγίπτυο σύζυγό της Karim El Chiaty και πολλοί ακόμη διάσημοι φίλοι της. Με την σέξι Alessandra Ambrosio να εντυπωσιάζει με το αψεγάδιαστο κορμί της.

Το διάσημο μοντέλο που έχει οργώσει τις πασαρέλες είναι από τους δημοφιλέστερους αγγέλους της Victoria’s Secret και μια από τις ωραιότερες γυναίκες. και έχει μια εντυπωσιακή σιλουέτα που θα ζήλευαν όλες. Το μυστικό της; Όπως είχε αποκαλύψει στη βρετανική “Vogue”, η Alessandra διατηρείται σε φόρμα κάνοντας ασκήσεις εδάφους και γιόγκα: “νομίζω ότι θα “κολλήσω” με αυτά μέχρι να γεράσω! Είναι πολύ θηλυκά και γυμνάζουν διάφορες περιοχές του σώματος. Μπορούν να τα κάνουν όλες οι γυναίκες, από 20 έως 70 ετών”.

Read More

And More