Άλκης Κούρκουλος: Στο πλευρό της Ευγενίας Δημητροπούλου για τη νέα της ταινία!

Είναι full in love και δεν κρύβονται πια… Ο λόγος για την Ευγενία Δημητροπούλου και τον Άλκη Κούρκουλο που τους βλέπουμε όλο και πιο συχνά σε επίσημες εξόδους να στηρίζουν ο ένας τον άλλο.

Μπορεί στις αρχές μάλιστα, να κρατούσαν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τώρα πια όμως είναι αχώριστοι. Έτσι, το βράδυ της Τρίτης, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε στην πρεμιέρα της ταινίας Short Fuse που πρωταγωνιστεί η Ευγενία. Η νεαρή και πολύ ταλαντούχα ηθοποιός έχει, μάλιστα, πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλευρό του Αποστόλη Τότσικα, σε μια από τις πιο πολλά υποσχόμενες ταινίες του καλοκαιριού…

Το ζευγάρι έφθασε μαζί στο Village στο Ρέντη, πήραν τα ποπ κορν τους και κάθισαν στις κεντρικές θέσεις της αίθουσας πλάι στον Θοδωρή Αθερίδη, με τον οποίο δεν σταμάτησαν να μιλούν…

ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Να σου θυμίσω, πως πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Άλκη να έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της πρωταγωνίστριας από το “Νησί” και να σκέφτεται μέχρι και να εγκαταλείψει το club των εργένηδων. Μάλιστα, έχει αναφερθεί πως το ζευγάρι μένει μαζί και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο του γάμου… με τους δυο ηθοποιούς, όμως, να μην παίρνουν θέση και να αρνούνται κατηγορηματικά να μιλήσουν για τα προσωπικά τους.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως τους έχουμε δει πολλές φορές μαζί σε βραδινές εξόδους (κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις) και πριν λίγο καιρό συνεργάστηκαν ξανά μαζί στο Εθνικό Θέατρο με το έργο “Φιλουμένα”.

Πριν λίγο καιρό τους είδαμε μάλιστα, να ποζάρουν αγκαλιά μετά το τέλος της παράστασης “Ταρτούφος ή Οι απατεώνες” στο θέατρο Κιβωτός, όπου πρωταγωνιστεί ο Άλκης και τώρα ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο σινεμά για να στηρίξει με τη σειρά του… το κορίτσι του!

Read More

And More