Amal Clooney: Βγήκε σε εκπομπή με ρούχα αξίας 2.500 ευρώ!

Ο γάμος της με έναν από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ δεν είναι το μόνο πράγμα που διαφοροποιεί την Αμάλ Κλούνεϊ, από τα υπόλοιπα μέλη του δικηγορικού συλλόγου… Η δικηγόρος με έδρα το Λονδίνο έχει καταφέρει να εξισορροπήσει την εκστρατεία της υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με την αγάπη της για τα ρούχα πολυτελείας. Παρά λοιπόν το γεγονός πως το ανθρωπιστικό έργο της είναι πραγματικά εντυπωσιακό, δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε και το ακριβό γούστο της στη μόδα.

Η 37χρονη Amal, για άλλη μια φορά έκανε σαφή την προτίμησή της για ρούχα κορυφαίων σχεδιαστών όταν εμφανίστηκε σε ένα talk show των ΗΠΑ για να μιλήσει για την τελευταία νομική μάχη της για τον πρώην πρόεδρο των Μαλδίβων, Mohamed Nasheed.

Και για να μιλήσουμε με νούμερα η Αμάλ -η οποία παντρεύτηκε τον George Clooney το 2014 φορώντας ένα φόρεμα Oscar de la Renta- μετά τα δημοσιεύματα που μιλούν για πρόβλημα υγείας της, εμφανίστηκε στο show με ένα Dolce & Gabbana φόρεμα αξίας 1.468 ευρώ, Givenchy σκουλαρίκια 139 ευρώ και ένα ζευγάρι suede Prada ankle boots 912 ευρώ. Ολόκληρο λοιπόν το outfit της ήταν συνολικού ύψους περίπου 2.500 ευρώ!

Read More

And More