Αμέλια Αναστασάκη: Αυτός είναι ο άντρας που άλλαξε τη ζωή της!

Μετά το χωρισμό της από τον Κώστα Αποστολάκη, η Αμέλια Αναστασάκη προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ και με κάθε τρόπο να διαφυλάσσει την προσωπική της ζωή. Η αλήθεια, όμως, είναι πως το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει βρει και πάλι τον έρωτα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Secret των Παραπολιτικών, η γνωστή δημοσιογράφος έχει έρθει πολύ κοντά με τον μετεωρολόγο και πολιτικό Γιάννη Καλλιανό. Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και καιρό, η Αμέλια του έχει πάρει μάλιστα και συνέντευξη και οι φίλοι τους λένε πως ανάμεσά τους έχει δημιουργηθεί ένα πολύ στενό δέσιμο. “Μια φιλία που μπορεί να οδηγήσει σε σχέση”, αναφέρουν τα πρόσωπα από το περιβάλλον της δημοσιογράφου.

Μάλιστα η εμφάνιση του Γιάννη Καλιανού -που μετά την απομάκρυνση από την Ένωση Κεντρών πήγε στη ΝΔ- στα βαφτίσια της κόρης της Αμέλιας έκανε τις φήμες περί τρυφερού ειδυλλίου να φουντώσουν, με τους δυο τους να ποζάρουν πλάι πλάι στη φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος ο πολιτικός στο Facebook. Εκείνος, άλλωστε, είναι πάντα στο πλευρό της και την συμβουλεύει ακόμη και για τα επαγγελματικά της.

Τώρα αν είναι φίλοι ή τελικά κάτι παραπάνω… ο καιρός θα το δείξει!

Read More

And More