Αμερικανίδα πρωταγωνίστρια τράβηξε το πιο συγκλονιστικό βίντεο από τις διακοπές της στην Ελλάδα! Video

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, η Μύκονος και η Σαντορίνη έγιναν πόλοι έλξης για τους εκπροσώπους του διεθνούς jet set. Χολιγουντιανοί σταρ, τραγουδιστές, μοντέλα και ηθοποιοί επέλεξαν, κάποιοι για πρώτη, ενώ άλλοι για δεύτερη και τρίτη, την χώρα μας για να απολαύσουν την θάλασσα και τον ήλιο της Ελλάδας. Ανάμεσα στους διάσημους που επισκέφθηκαν την χώρα μας για πρώτη φορά ήταν και η Shay Mitchell, η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Pretty Little Liars, η οποία έριξε αυλαία την φετινή σεζόν.

Η Shay, η 30χρονη καλλονή, η οποία κατάγεται από τον Καναδά και ζει μόνιμα στο Los Angeles, ετοίμασε βαλίτσες και ξεκίνησε μια μοναδική εμπειρία στην Ελλάδα. Η μελαχρινή ηθοποιός επισκέφθηκε την Μύκονο και την Σαντορίνη και στη συνέχεια έφτιαξε ένα 12λεπτο βίντεο, δείχνοντας στους θαυμαστές της την ομορφιά, την φιλοξενία, την διασκέδαση και τις τοπικές λιχουδιές των ελληνικών νησιών, κάνοντας έτσι την καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα. Η Shay Mitchell δεν παρέλειψε να κάνει γυμνισμό, βουτιές, ηλιοθεραπεία, να δει κρυφά μέρη που δεν έχει δει κανένας τουρίστας, αλλά και να διασκεδάσει ως το πρωί πάνω σε τραπέζια.
Η ίδια έγραψε κάτω από το συγκλονιστικό βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της: “Επιτέλους έβγαλα την Ελλάδα από την λίστα των πραγμάτων που ήθελα να κάνω! Ήταν όλα όσα φαντάστηκα και ακόμη περισσότερα. Πάντα ήθελα να εξερευνήσω την Μύκονο και την Σαντορίνη. Το φαγητό, οι τοποθεσίες και ειδικά οι άνθρωποι, ήταν όλα απίστευτα!”.
Δες το απίστευτο βίντεο:

Δες φωτογραφίες από τις διακοπές της:

Κείμενο: Άννα Κοντογιάννη

Read More

And More