Ana Beatriz Barros – Κarim El Chiaty: Επιστροφή στη Μύκονο για την πρώτη επέτειο του γάμου τους! [pics]

Τον Ιούλη του 2016 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας σε ένα ρομαντικό γάμο στο νησί των ανέμων και τώρα η διάσημη καλλονή Ana Beatriz Barros και ο Ελληνοαιγύπτιος μεγιστάνας σύζυγός της Κarim El Chiaty επέστρεψαν στη Μύκονο για την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Το ζευγάρι άλλωστε, λατρεύει την Ελλάδα και δεν θα μπορούσε να περάσει μακριά από το Αιγαίο αυτήν την ξεχωριστή στιγμή.

Η Ana Beatriz Barros που είναι ήδη έγκυος στο πρώτο της παιδί -καρπό του έρωτά της με της με τον αγαπημένο της Karim El Chiaty– δεν σταματά να κάνει τις βόλτες της στο νησί και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα. Η μέλλουσα μανούλα μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει και τις βουτιές της στα γαλανά νερά της Μυκόνου.

Ιδιάιτερα χαρούμενος και ο διάσημος μεγιστάνας που είναι γόνος πανίσχυρης οικογένειας και δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που περιμένει παιδάκι, αλλά και που επέστρεψε στο αγαπημένο του νησί για την επέτειο. Ο γάμος άλλωστε του ζευγαριού στη Μύκονο και το χλιδάτο γλέντι στη Λιά ήταν πέρσι το talk of the town.

Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο, μάλιστα, είχαν βρεθεί για το γαμήλιο γλέντι μεγάλα ονόματα της ναυτιλίας, ενώ έκαναν παρέλαση και τα διάσημα αγγελάκια της Victoria’s Secret, φίλες της καλλονής νύφης!

One year of pure love! Happy anniversary my love @supreme_kec the first one of many more to come. I love you#happyanniversary #foreverandever #1yearanniversary #mykarana

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ana Beatriz Barros El Chiaty (@anabeatrizbarrosofficial) στις

Ο γαμπρός, άλλωστε, δεν επέλεξε τυχαία το κυκλαδίτικο νησί για να παντρευτεί την αγαπημένη του -αλλά και για να περνάει εκεί μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών μαζί της- αφού δραστηριοποιείται στον χώρο του τουρισμού. Διοικεί ταξιδιωτική και τουριστική εταιρεία στην Αίγυπτο ή οποία διαθέτει περισσότερα από 150 ιδιόκτητα ξενοδοχεία και πολυτελή resorts, καθώς επίσης και κρουαζιερόπλοια που διακινούν πάνω από 1.300.000 ταξιδιώτες κάθε χρόνο.

Read More

And More