Ανακάλυψε την πρώτη Κορινθιακή φρέσκια μπύρα CANAL DIVE

Η ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ Α.Ε, μια υπερσύγχρονη μονάδα η οποία στήθηκε με μεράκι και αγάπη, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, παρουσιάζει την Πρώτη Φρέσκια Κορινθιακή μπύρα CANAL DIVE. Η Canal Dive είναι μια ελληνική, παραδοσιακή, φρέσκια μπύρα με Κορινθιακή ταυτότητα, αφιλτράριστη, απαστερίωτη, με αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά της.

Οι Κορίνθιοι την γνώρισαν, την απόλαυσαν και την αγάπησαν.
Η Canal Dive είναι πλέον σε όλα τα μαγαζιά του νομού και ο κόσμος έμαθε να την αναζητά όπου και αν βρίσκεται. Ήδη έχει κερδίσει πολύ μεγάλο μερίδιο στην αγορά της Κορινθίας και επεκτείνεται σε όλους τους νομούς της Πελοποννήσου και ευρύτερα.

Οι μπύρες Pilsner & Brown Ale, η κάθε μία με τον τρόπο της, σας καλούν για μια… “Βουτιά στην Απόλαυση“.

PILSNER 330ml & 500ml

Απαστερίωτη και αφιλτράριστη είναι μια αγνή και φυσική μπύρα, με ελαφρύ άρωμα και γεύση βύνης, με ελαφριές νότες από αυθεντικούς αγγλικούς και αμερικάνικους λυκίσκους. Είναι φυσικά θολή, πλούσια σε γεύση αλλά ευκολόπιοτη με την χαρακτηριστική πικράδα των Pilsner σε ισορροπία με τη βύνη και με ιδιαίτερη επίγευση.

BROWN ALE 330ml & 500ml
Απαστερίωτη και αφιλτράριστη είναι μια αγνή και φυσική μπύρα με πλούσιο καφέ χρώμα, με ελαφρύ άρωμα και γεύση ψημένης βύνης και με ελαφριές νότες από αυθεντικούς αγγλικούς και αμερικάνικους λυκίσκους. Είναι φυσικά θολή, πλούσια σε γεύση αλλά ευκολόπιοτη με μέση πικράδα σε ισορροπία με τη βύνη και με ελαφριά γλυκιά επίγευση.

Σημείωση για τη φρέσκια μπύρα: Η φρέσκια μπύρα διατηρεί τις θρεπτικές πρωτεΐνες των δημητριακών και τις ανεκτίμητες πολυφερόλες. Αυτά τα συστατικά αφαιρούνται στις βιομηχανοποιημένες μπίρες μαζικής κατανάλωσης. Πρέπει να μεταφέρεται και να φυλάσσεται σε ψυγείο και διαθέτει ημερομηνία λήξης.

Read More

And More