Ανδρέας Γεωργακόπουλος: Ποιος ήταν ο συνοδηγός του Βακάκη στη μοιραία Porsche

Μουδιασμένο παραμένει το πανελλήνιο μετά το συγκλονιστικό τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Οδό Αθήνας – Λαμίας, όπου έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι. Η 33χρονη Αποστολία και ο 3χρονος γιος της Παύλος, σκοτώθηκαν ενώ βρίσκονταν στο παρκαρισμένο Honda, όπου έπεσε η Πόρσε που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης (γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo) με συνοδηγό του τον Ανδρέα Γεωργακόπουλο.

Το 23χρονο παιδί ήταν παιδικός φίλος του ιδιοκτήτη του πολυτελούς αυτοκινήτου και έμελλε το ταξίδι στην Αράχοβα να είναι το τελευταίο του. Ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος και ο Γιώργος Βακάκης ήταν φίλοι από παιδιά. Γνωρίστηκαν στο ιδιωτικό σχολείο του Ψυχικού όπου φοιτούσαν. Μπορεί να είχαν ένα χρόνο διαφορά, ωστόσο, όσοι τους ήξεραν μιλούν για μία δυνατή φιλία. Μπορεί ο Γιώργος να έφυγε στο Μαιάμι για διακοπές και ο Ανδρέας να έμεινε στην Αθήνα για να σπουδάσει στο Πολυτεχνείο, ωστόσο, οι δυο τους συνέχισαν να έχουν στενή σχέση και συχνή επαφή. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν στήσει και την διαδικτυακή σελίδα της εταιρείας παιχνιδιών του πατέρα του Γιώργου.

Ο Ανδρέας καταγόταν από εύπορη οικογένεια γιατρών. Εκείνος δούλευε σε μία μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία. Ήταν χαμηλών τόνων και λάτρευε τα ταξίδια όπως και ο κολλητός του Γιώργος. Για αυτό, όπως πάντα παρέα, ξεκίνησαν το ταξίδι τους για την Αράχωβα…

Συντετριμμένη η οικογένεια του Ανδρέα, δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει όλα όσα έχουν συμβεί. Η μητέρα του Ελένη Μπούζα μίλησε στο Live News, λέγοντας: “Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Το παιδί μου δυστυχώς δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Ο Ανδρέας μου ήταν ένα παιδί μοναδικό, δεν υπάρχουν τέτοια παιδιά. Ήταν σε μια πολύ νεαρή ηλικία, παρόλα αυτά είχε φτάσει πάρα πολύ ψηλά σε όλα τα επίπεδα. Είχε πολλούς στόχους, είχε πολλές βλέψεις και θα είχε μία λαμπρή πορεία στο μέλλον. Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, ένα χαρισματικό – καταπληκτικό παιδί και είναι κρίμα, κρίμα, κρίμα που έσβησε τόσο νωρίς. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω”.

Και αναφέρει: “Ήταν 23 ετών και ήταν φίλος με τον Βακάκη από παιδιά. Ήταν στο ίδιο σχολείο και ήταν ο κολλητός και ο αγαπημένος του φίλος. Δεν ψάχνω τίποτα άλλο, ό,τι έχω δει από την τηλεόραση. Βλέπω και ξαναβλέπω το βίντεο και συγκλονίζομαι για το πως συνέβησαν τα πράγματα αλλά πέρα από αυτό τίποτα άλλο”.

Read More

And More