Πίσω στην κορυφή της σελίδας
03.09.2016 | 19:24

Ανδρέας Παπαμιμίκος: Τον ξύρισαν λίγο πριν το γάμο! Φωτογραφία

Ανδρέας Παπαμιμίκος: Τον ξύρισαν λίγο πριν το γάμο! Φωτογραφία
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
“Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό” λέει η παροιμία και πιστός στις παραδόσεις ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, αφού φόρεσε το γαμπριάτικο κουστούμι του κάθισε να τον ξυρίσουν οι φίλοι του.

“Πόσο δίκιο έχει ο σοφός λαός. Στο τέλος τον ξυρίζουν... #kremala”, έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην γραμματέας της Ν.Δ που επέλεξε να κάνει το γάμο του με την ανιψιά του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, Σόνια Σαββίδη, στους πρόποδες του Ολύμπου και στον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Παντελεήμονα.

Ο γάμος έγινε στις 19:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και έχουν προσκληθεί περίπου 250 καλεσμένους, ενώ το τραπέζι θα γίνει στην πλατεία του γραφικού χωριού. Κουμπάροι τους θα είναι η Γιούλη Στυλιανίδη και ο επιστήθιος φίλος του γαμπρού Λ. Αγγελίδης.Το μενού, το οποίο επιμελήθηκε η Σόνια Σαββίδη, περιλαμβάνει συνταγές της Μακεδονίας, ενώ η μέλλουσα νύφη (με τη βοήθεια της μητέρας της και της μέλλουσας πεθεράς της), επιμελήθηκε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου. Το θέμα του θα είναι η ελιά, σύμβολο ευημερίας που κοσμεί και το προσκλητήριο του γάμου...

Όσο για το bachelor, τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη ξεκίνησαν από νωρίς τις εξόδους με τους φίλους τους και διασκέδασαν πολύ πριν την ημέρα του γάμου. 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10