Angelina Jolie: Αποκαλύπτει γιατί χώρισαν τελικά με τον Brad Pitt!

Για πρώτη φορά η Angelina Jolie μιλά ανοιχτά για όλους και για όλα και αποκαλύπτει τι την οδήγησε τελικά στο χωρισμό από τον Brad Pitt. Χωρίς φόβους και συστολές, η Angelina εξομολογήθηκε στο «The Hollywood Reporter». Πως τα προβλήματα στο γάμο της ξεκίνησαν από τα γυρίσματα της ταινίας «By the Sea» στην οποία πρωταγωνιστούσε με τον Brad Pitt.

“Γνωριστήκαμε δουλεύοντας μαζί και εργαστήκαμε καλά παρέα… Ήθελα να κάνουμε μια πιο σοβαρή δουλειά… Σκέφτηκα πως θα ήταν ένας καλός τρόπος για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε. Κατά κάποιον τρόπο ήταν, και μπορώ να πως ότι μάθαμε μερικά πράγματα. Αλλά υπήρχε ένα σφίξιμο, ενδεχομένως λόγω της κατάστασης που συνεχιζόταν και δεν ήταν λόγω της ταινίας. Ήταν κάτι που αντιμετωπίζαμε… τα πράγματα συμβαίνουν για διάφορους λόγους. Γιατί έγραψα εκείνο το κομμάτι; Γιατί νιώθαμε όπως νιώθαμε όταν κάναμε την ταινία; Δεν είμαι σίγουρη”, ανέφερε η διάσημη ηθοποιός.

Μάλιστα, σχολίασε επίσης πως εκείνη την περίοδο βρισκόταν σε μια δύσκολη φάση της ζωής της. “Η ζωή μου ήταν… Είχαν πολλά, πολλά περίεργα και πολύ ατυχή πράγματα να συμβαίνουν όλα μαζί και πολλά πράγματα από τα περασμένα χρόνια που ήταν προκλήσεις για μένα. Έκανα την μαστεκτομή πριν το “Unbroken”. Μέσα σε μια δεκαετία έχασα τη μητέρα μου. Μετά την μαστεκτομή είχα το θέμα με τον καρκίνο στις ωοθήκες που έκανα επίσης εγχείριση και άλλα πράγματα που συνέβαιναν στη ζωή μου. Μάλλον έγραψα το έργο γιατί η συγγραφή είναι κάτι θεραπευτικό ή κάτι δύσκολο. Δεν ξέρω”, δήλωσε η Angelina.

Τέλος, η Angelina ανέφερε: “Όπως και να έχει χαίρομαι που κάναμε αυτήν την ταινία επειδή όντως εξερευνήσαμε κάτι μαζί. Ό,τι κι αν ήταν ίσως δεν έλυσε συγκεκριμένα προβλήματα, αλλά εμείς καταφέραμε να επικοινωνήσουμε κάτι στον κόσμο το οποίο κατά βάθος χρειαζόταν να επικοινωνήσουμε ο ένας στον άλλον”.

Read More

And More