Angelina Jolie – Brad Pitt: Βγήκε τελικά η απόφαση για την κηδεμονία των παιδιών!

Σε “πόλεμο των Ρόουζ” έχει εξελιχθεί ο χωρισμός του Brad Pitt και της Angelina Jolie. Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και εκτός από το θέμα της αμύθητης περιουσίας τους, αυτό που τους απασχολούσε πιο πολύ ήταν η επιμέλεια των παιδιών. Τώρα όμως, βγήκε η απόφαση για την κηδεμονία των παιδιών έξι παιδιών την οποία αναλαμβάνει η Angelina με την σύμφωνη γνώμη του Brad.

Το ζευγάρι που θέτει ως προτεραιότητα τα έξι παιδιά του: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh και τα δίδυμα Knox και Vivienne, προσπάθησαν να έρθουν όσο πιο γρήγορα γίνεται σε μια συμφωνία. Έτσι, η αποκλειστική επιμέλεια μένει στην Angelina με την προϋπόθεση και ο πατέρας τους να τα επισκέπτεται με την παρουσία ειδικού.

“Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι κοινωνικοί λειτουργοί ενθάρρυναν το ζευγάρι να πάρει μια κοινή απόφαση σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών, η οποία είναι νομικά δεσμευτική και έχει υπογραφεί εδώ και μια εβδομάδα και από τις δύο πλευρές.

Η συμφωνία αναφέρει ότι και τα 6 παιδιά θα μείνουν με τη μητέρα τους ενώ θα συνεχίσουν να έχουν θεραπευτικές επισκέψεις με τον πατέρα τους. Αυτό έχει αποφασιστεί από τους κοινωνικούς λειτουργούς καθώς θα βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα παιδιά.

Δεν είμαστε σε θέση να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Ελπίζουμε τώρα πως είναι ξεκάθαρο πως τα γεγονότα που οδήγησαν στην απόφαση του χωρισμού αφορούν και ανήλικα παιδιά αλλά και την ποιότητα ζωής τους και πως θα υπάρχει κατανόηση σχετικά με την ευαίσθητη οικογενειακή κατάσταση που υπάρχει. Πιστεύουμε ότι και οι δύο πλευρές είναι αφοσιωμένες στο να θεραπευτεί η οικογένεια και σας ζητάνε να τους σκεφτείτε τώρα που περνάνε αυτή τη δύσκολη περίοδο”, ανέφερε ο εκπρόσωπος της Angelina.

Την ίδια στιγμή, ο εκπρόσωπος του Pitt που αρχικά ζήτησε να αναλάβουν από κοινού την κηδεμονία (αίτημα που δεν έγινε τελικά δεκτό), δεν έκανε καμιά δήλωση για τις εξελίξεις.


Read More

And More